Takaisin arkistosivulle
4.9.2014 | Uutiset

VVO uudisti verkkopalveluaan

W750_2014-09-04T14-24_-2011648818_40

VVO-konserni on julkaissut uudistuneen verkkosivustonsa osoitteessa http://www.vvo.fi. Uudistuksessa on panostettu erityisesti asuntojen selailun helpottamiseen ja itse asuntohakemuksen tekemiseen mahdollisimman sujuvasti. Asunnon hakeminen onnistuu myös eri päätelaitteilla, kuten matkapuhelimilla ja tableteilla.

VVO-konserni panostaa voimakkaasti verkkopalveluiden kehittämiseen. Tässä verkkosivu-uudistuksen ensimmäisessä vaiheessa uudistuivat asunnonhakijan palvelut. Myös asuvan asukkaan palveluita on tarkoitus kehittää lähitulevaisuudessa. Verkossa asukkaat voivat jo nyt tehdä muun muassa vikailmoituksen, tarkastella vuokranmaksutietojaan ja varata autopaikan. Uusilla asiakkailla ja asunnonvaihtajilla on ollut myös mahdollisuus myös allekirjoittaa vuokrasopimus sähköisesti verkkopalvelussa viime vuoden syksystä lähtien. Palvelua käyttää jo yli 60 % vuokrasopimuksen allekirjoittajista.

Sivustolla näkyy myös uusi Lumo, joka otettiin käyttöön VVO-konsernin uutena brändinä 3.9.2014.

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.