Takaisin arkistosivulle
18.9.2012 | Uutiset

VVO tsemppaa Virkeä-ohjelmalla nuoria urheilijoita

Urheilijalla tulee olla sekä mieli että keho kunnossa pärjätäkseen huipputasolla. Menestys ei tule itsestään vaan se vaatii kokonaisvaltaista kodin, koulun ja harjoittelun tasapainottamista. Tähän tarvitaan erilaisia ulkopuolisia kannusteita.

Virkeä on VVO:n ja urheilijanuorten välinen yhteistyöohjelma, joka tukee rahallisesti nuoria lahjakkuuksia heidän matkallaan kohti menestystä. Tukemalla nuoria urheilijoita VVO haluaa osaltaan edistää liikuntaa ja sen tuomaa hyvää oloa.

VVO etsii ohjelmaan vaihtoehtoisesti joko nuoria kilpaurheilijoita, joita tuetaan sponsoroinnin keinoin tai vaihtoehtoisesti seuratasolla urheilevia nuoria, jotka voivat hakea stipendiä esimerkiksi harrastemaksujen kattamiseen.

Nyt julkaistu sponsorointiohjelma on osa VVO:n yhteiskuntaohjelmaa ja siinä tavoitellaan pitkäjänteistä ja syvällistä yhteistyötä sponsoroitavien kanssa.

Virkeä-ohjelmaan voi tutustua paremmin osoitteessa: http://www.vvo.fi/virkea

Lisätietoja: Marjaana Kivioja, viestintäpäällikkö VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3589

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.