Takaisin arkistosivulle
24.1.2014 | Uutiset

VVO-talo uusi Green Office -merkkinsä

VVO läpäisi WWF:n tekemän Green Office -tarkastuksen hyvin arvosanoin ja sai pitää Green W750_2014-01-30T14-37_1250689000_15Office -merkkinsä. Tarkastus tehtiin joulukuussa 2013. VVO:lla on ollut merkin käyttöoikeus päätoimipaikallaan Green Office ympäristöohjelman perustamisesta asti.

Green Office -tarkastuksessa huomioitiin erityisesti työ, jonka VVO:n asiantuntijat ovat tehneet kiinteistönhuollon kanssa minimoidakseen VVO-talon energiankulutuksen. Myös VVO-talon Green Office -tiimi sai kiitosta omistautuneisuudestaan ympäristöohjelman tavoitteisiin.

– VVO on yksi ensimmäisistä yrityksistä maailmassa, jolle on myönnetty Green Office -merkki ja ylpeänä voimme todeta, että täytämme edelleen sen kriteerit. Green Office on ollut meille erinomainen työkalu kattavaan energiankulutuksen seurantaan ja on lisännyt ympäristöasioiden huomioimista työyhteisössämme, sanoo VVO-talon Green Office -vastaava Jirka Tuominen.

Green Office on WWF Suomen kehittämä toimistoille suunnattu ympäristöohjelma, jonka tarkoituksena on auttaa työpaikkoja vähentämään ympäristökuormitustaan, lisäämään työtekijöiden ympäristötietoutta ja saavuttamaan säästöjä. Green Office perustettiin vuonna 2002, jonka jälkeen se on kasvanut maailmanlaajuiseksi ympäristöohjelmaksi kattaen tänä päivänä yli 250 organisaatiota 11 eri maassa. Green Office-toimistot tarkastetaan kolmen vuoden välein.

Lisätietoja:

Jirka Tuominen, toimitilavastaava, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3729

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.