Takaisin arkistosivulle
4.6.2013 | Uutiset

VVO peruskorjasi Kauppakartanonkuja 3:n

VVO peruskorjasi Kauppakartanonkuja 3:n kaksi vuokrataloa Helsingin Itäkeskuksessa. Talon 88 asunnon peruskorjaus valmistui vaiheittain marraskuun 2012 ja toukokuun 2013 välisenä aikana.

Alun perin vuonna 1976 valmistuneessa talossa uusittiin sähkö- ja tietoverkot. Asunnoissa tehtiin täydellinen peruskorjaus, jonka yhteydessä uusittiin pintamateriaalit, kalusteet, varusteet ja laitteet. Uuden ilmeen antavat vaaleat ja ajattomat sisustusmateriaalit. Asuinhuoneiden lattiat ovat laminaattia ja kylpyhuoneissa on laatoitus. Keittiöt ovat raikkaan valkoisia ja kodinkoneet uusia, jokaisessa asuntoon kuuluu astianpesukone.

W750_2014-04-16T16-16_1740332645_30

Jokaisella asunnolla on oma irtaimistovarasto. Asukkaiden yhteiskäytössä on sauna, maksuton pesutupa ja kuivaushuone. Talossa on suojaisa ja vehreä iso sisäpiha, missä on myös grilli. Piha on varustettu monipuolisilla leikkivälineillä.

Palvelujen läheisyys ja erinomaiset kulkuyhteydet luovat hyvät puitteet asumiselle.

Kohteen pääurakoinnista vastasi OP Saneeraus ja Maalaus Oy. VVO:lta projektipääl-likkönä toimi Anna Ritonummi ja valvojana Juhani Raitala.

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.