Takaisin arkistosivulle
9.6.2014 | Uutiset

VVO palkkasi lähes 40 kesätyötekijää

W750_2014-09-01T15-26_2027857356_41

VVO:n 37 kesätyöntekijää ovat aloittaneet pestinsä eri puolilla Suomea. Kesätyöntekijöitä palkattiin Helsingin lisäksi yhdeksään VVO-kotikeskukseen eri puolilla Suomea. VVO on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Kesätyöntekijät työskentelevät asiakastyössä ja taloushallinnon tehtävissä. Yli puolet kesätyöntekijöistä on ollut aikaisemminkin VVO:lla kesätöissä tai harjoittelussa.

VVO ottaa tänä vuonna osaa Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan ja on sitoutunut sen periaatteisiin: mielekäs työ ja siitä kohtuullinen palkka, hyvä hakijakokemus, työhön perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

– Osallistumme Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan, koska haluamme tulla yhä paremmin tutuksi toimialamme tulevaisuuden osaajien keskuudessa. VVO:lla kesätyöntekijät pääsevät tekemään monenlaisia ja opintoja tukevia alan töitä, sanoo HR-asiantuntija Anu Ellwood VVO:sta.

Lisätietoja:

HR-asiantuntija Anu Ellwood, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3747, anu.ellwood@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.