Takaisin arkistosivulle
11.2.2014 | Uutiset

VVO palkkaa noin 40 kesätyöntekijää

VVO:lle palkataan tulevaksi kesäksi nelisenkymmentä kesätyöntekijää eri puolille Suomea. Kesätyöntekijöitä haetaan Helsinkiin, Hämeenlinnaan, Jyväskylään, Järvenpäähän, Kuopioon, Lahteen, Lappeenrantaan, Ouluun, Tampereelle ja Turkuun.

– VVO on tarjonnut vuosittain kymmenille nuorille mahdollisuuden kesätyöpaikkaan. Kesätyöntekijät ovat tärkeä osa työyhteisöä. Tänä kesänä palkkaamme yhdeksälle paikkakunnalle eri puolille Suomea nuoria alan opiskelijoita ja muita osaajia. Heidät koulutetaan tehtäviin ja he pääsevät tekemään alan töitä, henkilöstöpäällikkö Eeva Reponen sanoo.

Kesätyöntekijät pääsevät työskentelemään myyntineuvottelijan, isännöitsijän, asiakaspalvelun, ostoreskontran, vuokravalvonnan ja markkinoinnin tehtävissä. Kesätyöpaikkoja on tarjolla yhdeksällä paikkakunnalla.

VVO on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Lisätietoja:

Henkilöstöpäällikkö, Eeva Reponen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3264, eeva.reponen@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.