Takaisin arkistosivulle
4.12.2013 | Uutiset

VVO päätti perustaa Asiakaspalvelukeskuksen ja Teknisen keskuksen Helsinkiin

VVO:n johtoryhmä päätti 3.12.2013 kokouksessaan perustaa Asiakaspalvelukeskuksen ja Teknisen keskuksen Helsinkiin palvelemaan maanlaajuisesti asiakkaita. Tämän lisäksi asiakkaita palvelevat edelleen VVO-kotikeskukset eri puolilla Suomea. Organisaatiomuutoksen tavoitteena on asiakaspalveluosaamisen keskittäminen ja asiakaspalvelun laadun parantaminen. Uudelleenorganisointiin ja tehtävämuutoksiin liittyvät yhteistoimintaneuvottelut saatiin päätökseen maanantaina 2.12.2013. Yhteistoimintamenettely kohdistui vain henkilöstöjärjestelyihin eikä tavoitteena ollut vähentää henkilöstöä.

VVO organisoituu uudelleen seuraavasti:

  • Asiakaspalvelukeskus ja Tekninen keskus aloittaa toimintansa Helsingissä
  • pääkaupunkiseudun (Vantaa, Helsinki, Espoo) toiminnot siirtyvät VVO-taloon, Helsinkiin
  • Hämeenlinnan Kotikeskus vahvistuu (Hyvinkään ja Riihimäen kohteiden hoito siirretään Järvenpäästä)
  • kotikeskusverkoston ulkopuolisten kohteiden isännöintiostopalvelujen ohjaus keskitetään
  • vuokravalvonnan työt ja Talouspalvelut-yksikön johto organisoituvat uudelleen
  • Markkinointi- ja viestintäosaston erityisosaamista vaativien töiden ja Toimistopalvelut-yksikön työjärjestely ja vastuujako tarkentuvat

Asiakaspalvelukeskuksen ja Teknisen keskuksen on arvioitu käynnistävän toimintansa vuoden 2014 toukokuun alkuun mennessä. Yhteistoimintaneuvottelujen piirissä olleiden henkilöiden osalta mahdolliset muutokset työtehtäviin selkiytyvät tammikuun 2014 aikana.

Lisätietoa:
VVO:n viestintä puh. 040 561 7269, viestinta(at)vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.