Takaisin arkistosivulle
26.5.2014 | Uutiset

VVO osti vuokra-asuntoja Helsingin Diakonissalaitoksen säätiöltä

VVO osti 23.5.2014 Helsingin Diakonissalaitoksen säätiöltä 36 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa Helsingin Etu-Töölöstä, osoitteesta Eteläinen Hesperiankatu 18. Asuinrakennus on valmistunut vuonna 1935 ja asuntojen keskipinta-ala on 43,7 m².

– Eteläiseltä Hesperiankadulta hankitut asunnot sijaitsevat Helsingin keskustan palveluiden välittömässä läheisyydessä ja erinomaisten julkisen liikenteen yhteyksien varrella. Asunnot täydentävät VVO:n valikoimaa Helsingin kantakaupungin alueella ja soveltuvat kokonsa sekä sijaintinsa puolesta erittäin hyvin vuokra-asumiseen, investointijohtaja Mikko Suominen sanoo.

Asuntojen hankinta on osa VVO:n kasvustrategian toteuttamista: tavoitteena on kasvattaa asuntomäärää sekä uudistuotannon että vanhan asuntokannan hankintojen kautta. VVO:n asuntoinvestoinnit olivat vuonna 2013 yhteensä 223 miljoonaa euroa, josta vanhan asuntokannan hankintojen osuus oli lähes 70 miljoonaa euroa.

Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö myi asunnot tarjouskilpailulla. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.

Lisätietoja:

investointijohtaja Mikko Suominen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3240

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.