Takaisin arkistosivulle
29.4.2008 | Uutiset

VVO osti 268 asuntoa Pirkkalasta

VVO on tänään allekirjoittanut kaupan, jolla se ostaa yhdessä Osuuskunta Hämeen vuokrakotien kanssa Pirkkalan kunnan omistaman Kiinteistö Oy Pirkkalan vuokratalot -nimisen yhtiön koko osakekannan. Omistusoikeus yhtiöön siirtyy ostajille 7.5.2008.

Ostettu yhtiö jaetaan kesän aikana uusiksi yhtiöiksi osakeyhtiönlain mukaisella jakautumisella. VVO:n omistukseen tulee yhtiö, joka omistaa yhteensä 268 asuntoa. Asunnot ovat aravarajoitusten alaisia ja valmistuneet pääasiassa 1990- ja 2000-luvuilla.

Ostetut asunnot säilyvät vuokra-asuntoina. VVO on ostanut 40-vuotisen toimintansa aikana valmiina lähes puolet nykyisestä noin 38 000 asunnon asuntokannastaan. Liiketoimintajohtaja Eero Saastamoisen mukaan yhtiöllä on vahva kokemus ja valmius hoitaa valmiiden kiinteistöjen omistajanvaihdos asiakasläheisesti.

– VVO aikoo strategiansa mukaisesti lisätä asuntokantaansa ostojen kautta muun muassa kunnilta. Meille on erityisen tärkeää huolehtia siitä, että omistajanvaihdos Pirkkalassa sujuu mallikkaasti asukkaan, päätöksentekijän ja kiinteistönomistajan näkökulmasta. Haluamme, että kokemukset VVO:sta vuokranantajana ja kiinteistönomistajana ovat hyvät, sanoo Eero Saastamoinen.
Lisätietoja:
liiketoimintajohtaja Eero Saastamoinen, VVO-yhtymä Oyj, p. 0400 442 999

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.