Takaisin arkistosivulle
30.11.2005 | Uutiset

VVO ostaa valmiita asuntoja yli 20 miljoonalla eurolla

Loka-marraskuun aikana tehdyillä kaupoilla VVO-yhtymä Oyj kasvattaa asuntokantaansa 245 asunnolla. Tehtyjen kauppojen arvo on yhteensä 21,3 miljoonaa euroa.

VVO on ostanut Insinööriliitolta Insinööritalot Oy:n koko osakekannan. Yhtiö omistaa Tampereella 31 asuntoa ja Oulussa 73 asuntoa. Asunnot ovat arava-asuntoja ja kaupalle on saatu asianomaisten kuntien sekä Valtion Asuntorahaston hyväksyntä.

Asunnot säilyvät vuokrakäytössä. Oulun asunnot on välivuokrattu viideksi vuodeksi opiskelijoille asuntopalveluja tarjoavalle Otokylä ry:lle. Tampereen asunnot ovat valmistuneet vuonna 2004 ja Oulun tänä syksynä.

Tämän lisäksi VVO on ostanut Helsingissä Keskon Eläkekassalta Malmilla sijaitsevat 20 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa sekä Henkivakuutusosakeyhtiö Kansan konkurssipesältä/erityiseltä selvityspesältä Pihlajamäessä sijaitsevat 121 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa.

– Nyt ostetut vuokra-asunnot täydentävät hyvin VVO:n asumispalveluja. Omistusstrategiamme mukaisesti keskitämme toimintaamme kasvukeskuksiin, kertoo VVO:n liiketoimintajohtaja Eero Saastamoinen.

Toteutuneiden kauppojen jälkeen VVO on ostanut vuoden 2005 aikana valmiita vuokra-asuntoja yhteensä 1 357. Yhtiö on rakennuttanut omistukseensa yhteensä 416 uutta vuokra-asuntoa.

Lisätietoja:
VVO-yhtymä Oyj,
liiketoimintajohtaja Eero Saastamoinen, puh. 0400 442 999

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.