Takaisin arkistosivulle
31.5.2007 | Uutiset

VVO ostaa Kruunuasunnoilta yli 300 asuntoa

Kruunuasunnot ja VVO ovat tänään tehneet kaupan, jolla VVO:n omistukseen siirtyy 318 vapaarahoitteista, perusparannettua vuokra-asuntoa. Näistä asunnoista lähes puolet sijaitsee Kuopiossa. Muut asuntopaikkakunnat ovat Helsinki, Turku, Hämeenlinna, Lappeenranta ja Rovaniemi.

Kaikki asunnot säilyvät vuokrauskäytössä ja asukkaiden vuokrasopimukset siirtyvät sellaisinaan ostajalle. Myös Kruunuasuntojen ja puolustusvoimien välinen vuokrasopimus säilyy ennallaan. Asunto-omaisuuden kaupalla Kruunuasunnot vapauttaa pääomia olemassa olevan asuntokannan peruskorjaukseen.

– Kaupalla halusimme varmistaa nykyisten vuokrasopimusten jatkumisen. Siksi valitsimme yhteistyökumppaniksi VVO:n, joka on asukkaille turvallinen vuokranantaja ja jonka pääliiketoiminta on asuntojen vuokraus, sanoo Kruunuasuntojen toimitusjohtaja Reijo Savolainen.

Kaupalla VVO vahvistaa edelleen asemaansa kasvukeskusten vuokra-asuntomarkkinoilla.

– Nyt ostetut asunnot täydentävät erinomaisesti VVO:n asuntotarjontaa. Lisäksi ne sijaitsevat paikkakunnilla, joissa meillä on oma toimipiste, VVO-kotikeskus. Osaava henkilöstömme tuntee paikalliset asuntomarkkinat ja pystyy etsimään asiakkaalle sopivan asumisratkaisun erilaisiin elämäntilanteisiin, kertoo VVO:n toimitusjohtaja Olli Salakka.

Myyjän neuvonantajana toimi Catella Corporate Finance.
Lisätietoja:
Kruunuasunnot Oy,
hallituksen puheenjohtaja Raimo Korpinen, puh. 050 305 8637
VVO-yhtymä Oyj,
liiketoimintajohtaja Eero Saastamoinen, puh. 0400 442 999

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.