Takaisin arkistosivulle
13.10.2010 | Uutiset

VVO on tunnetuin ja turvallisin vuokra-asujien keskuudessa – Maine­tutkimus selvitti vuokra-asujien tuntemuksia asunto­markkinoilla

Tuoreen mainetutkimuksen mukaan VVO on vuokra-asujien keskuudessa selkeästi tunnetuin vuokra-asuntoja tarjoava yritys ja se koetaan turvallisimmaksi vaihtoehdoksi.

Tutkimuksessa vastaajia pyydettiin nimeämään spontaanisti vuokra-asuntoja tarjoavia yrityksiä, jolloin lähes 40 % mainitsi VVO:n ensimmäisenä mieleen tulevana vuokra-asuntojen tarjoajana. VVO:n tunnettuus on selvästi kasvanut vuodesta 2008, jolloin tutkimus tehtiin edellisen kerran.

VVO:n asiakkuusosaston markkinoinnista vastaavan johtajan Juha Heinon mukaan on hienoa todeta, että VVO:n tunnettuus oli lisääntynyt edelleen etenkin, kun tutkimuksessa olivat nyt mukana suurten vuokranantajien lisäksi myös yksityisten omistamissa asunnoissa asuvat vuokralaiset.

VVO pärjäsi kokonaisuudessaan tutkimuksessa hyvin. Vastaajat arvioivat VVO:n onnistuneen muita vuokranantajia paremmin vertailtaessa vuokratasoa, asiakaslähtöisyyttä, turvallisuutta ja asuntojen sijaintia.

– Vuokrasuhteen kokeminen turvallisemmaksi suuren vuokranantajan asunnossa ei ollut yllätys, suurilla omistajilla vuokra-asuntojen omistaminen on pitkäjänteistä toimintaa ja asumisturva on verrattavissa omistusasumisen asumisturvaan, toteaa Heino.

Mainetutkimus toteutettiin puhelinhaastatteluilla kesä-heinäkuussa 2010. Kysely tehtiin vuokralla asuville henkilöille. Vastaajat oli valittu tutkimukseen mukaan markkinaosuuksien mukaisesti, joka tarkoittaa sitä, että esimerkiksi VVO:n asukkaita vastaajista oli mukana noin 5 %.
Lisätietoja:
Niina Savolainen, tutkimuspäällikkö, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3222
Juha Heino, yksikönjohtaja, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3704

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.