Takaisin arkistosivulle
10.3.2009 | Uutiset

VVO mukana SuomiPop-kauppakeskus­kiertueella

VVO jalkautuu VVO-kotikeskusten myyntihenkilöstön mukana kevätkiertueelle Espoon, Vantaan, Raision, Kempeleen, Tuurin ja Lempäälän kauppakeskuksiin Sata syytä asua -teemallaan. VVO on tehnyt hyvää yhteistyötä SuomiPopin kanssa niin radiossa kuin kauppakeskuksissa jo vuodesta 2007.

Maaliskuun puolivälissä starttaavan kauppakeskuskiertueen radiohaastatteluita antavat VVO:ssa muun muassa matalaenergiataloista kehitysjohtaja Tero Vanhanen, asuinalueiden suunnittelusta alue- ja hankeyksikön johtaja Jari Mäkimattila, VVO:n energiansäästötavoitteista kiinteistöpäällikkö Kimmo Rintala, asukasyhteistyöstä asiakkuuspäällikkö Pekka Kivistö ja VVO:n 40-vuotisesta toiminnasta liiketoimintajohtaja Eero Saastamoinen. Haastattelut tulevat lauantaisin klo 10-15 SuomiPop-radiokanavalta.

Kiertueen aikataulut, paikat ja esiintyjät (showtime klo 16-17):

Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Kempeleessä ja Lempäälässä voi äänestää mieluisinta siellä ehdokkaana olevista VVO-kotitaloista ja osallistua kilpailuun, jossa äänestäneiden kesken arvotaan viisi Finlaysonin kodintekstiilipakettia.

Kerromme joka viikko kauppakeskuskiertueen tapahtumista kuvin ja sanoin, myös radiohaastatteluista, VVO-kotitalokilpailun voittaneista taloista sekä arvonnoissa voittaneiden henkilöiden nimet. Seuraa Ajankohtaista-palstaamme ja ole mukana kevätkiertueella!

http://www.radiosuomipop.fi/

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.