Takaisin arkistosivulle
27.5.2009 | Uutiset

VVO-kotikeskus Hämeenlinna muutti uusiin toimitiloihin

Hämeenlinnan VVO-kotikeskus muutti uusiin toimitiloihin Hämeenlinnan keskustaan. – Muutimme siksi, että voimme palvella nykyisiä ja tulevia asukkaitamme paremmin. Myös VVO:n näkyvyys paikkakunnalla parani, Hämeenlinnan VVO-kotikeskuksen aluepäällikkö Anssi Kankaanpää kertoo.

Hämeenlinnassa VVO:lla työskentelee 5 työntekijää sekä yksi kesäharjoittelija. Vuokra-asuntoja VVO-kotikeskuksen toimialueella
on 1050.

VVO-kotikeskus Hämeenlinnan uusi osoite on Sibeliuksenkatu 2,
13100 Hämeenlinna.
Muut yhteystiedot pysyvät entisellään: puh. 020 508 4200
faksi: 020 508 4201, avoinna: ma-pe 8.30-15.30.

Poltinahoon rakenteilla asukkaiden erityistarpeet huomioivaa asuntokantaa

Kankaanpään mukaan Hämeenlinnaan asuntotarjontaan saadaan mukava lisä, kun Poltinahon kohteen rakentaminen Rakuunakadulla alkaa syksyllä 2009. Arkkitehtuurisesti erikoiseen ”pyöreään” taloon valmistuu 86 asuntoa, joista osa on tarkoitettu vaikeasti liikuntavammaisille asukkaille.
Kohde on jatkumo VVO:n ja Invalidiliiton Asumispalveluiden yhteistyölle, jossa rakentamisessa huomioidaan ikääntyvien ja vammaisten asumistarpeet. Vastaavalla palvelumallilla rakennettu kohde valmistui Jyväskylään heinäkuussa 2009.

Lisätietoja:
aluepäällikkö Anssi Kankaanpää
puh. 020 508 4461
sähköposti: anssi.kankaanpaa@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.