Takaisin arkistosivulle
2.9.2015 | Uutiset

VVO-konsernin vuoden 2015 kiinteistönhoitaja on Jani Huttunen

Jani Huttunen palkitaan vuoden 2015 parhaana, VVO-konsernin kiinteistönhoitajana. Huttunen keräsi parhaat pisteet vuosittain tehtävässä kiinteistönhoidon laadunmittauksessa. Kiinteistöhuolto Reilax Oy:n palveluksessa työskentelevä Huttunen hoitaa viittä konsernin kiinteistöä Keravalla.

Vuoden_2015_kiinteistönhoitaja.jpg

Kiinteistönhoitajien vuosittainen palkitseminen on osa VVO-konsernin kiinteistöjen laadunhallintajärjestelmä Laakia. Laatukilpailuun osallistui kaikkiaan yli 200 huoltomiestä 21 kiinteistönhoitoyrityksestä ympäri Suomen. Kiinteistöjen laadunhallintajärjestelmä Laaki on ollut käytössä vuodesta 2010 alkaen.

– Hyvin tehdystä työstä on hienoa antaa tunnustusta. Toimiva yhteistyö kiinteistönhoitajan ja kiinteistönhoitoyrityksen kanssa auttaa meitä pitämään kiinteistömme kunnossa, mutta ennen kaikkea se näkyy myös suoraan asukkaille viihtyisänä ja toimivana asuinympäristönä, Elinkaarihallintayksikön johtaja Pasi Kujansuu sanoo.

– Kiinteistönhoitajien ja kiinteistönhoitoyritysten laatupistetaso on noussut vuosi vuodelta Laakin olemassaoloaikana. Päättyneellä laadunmittausjaksolla 22 parasta huoltomiestä onnistui auttamaan laadukkaalla työpanoksellaan myös yrityksensä laatusopimusjärjestelmän mukaiseen tavoitetasoon. Heistä parhaat tullaan palkitsemaan vielä erikseen, Kujansuu toteaa.

Kiinteistöhuolto Reilax Oy paras yritysten sarjassa

Kiinteistöhuolto Reilax Oy oli jälleen ykkönen yritysten sarjassa. VVO:n kiinteistöjä Kerava-Tuusula alueella hoitava Kiinteistöhuolto Reilax Oy oli yritysten ykkönen myös viime vuonna. Reilax on ollut mukana Laaki-toimintamallissa järjestelmän alkuvaiheista saakka. Koko tämän ajan yritys on kyennyt parantamaan laatupistetulostaan.

– Kun tietty kiinteistönhoidon taso on saavutettu, sen ylläpito ja nostaminen vaatii yhteistyötä työnjohdon ja kiinteistönhoitajien sekä koko yrityksemme sisällä, Reilax Oy:n toimitusjohtaja Pasi Varjalehto kertoo. – Positiivista palautetta ja tunnustusta on aina mukava saada. On hienoa, että varsinaisia kiinteistöillä toimivia tekijöitä muistetaan, Varjalehto kiittää.

Lisätietoja: Pasi Kujansuu, Elinkaarihallintayksikön johtaja, VVO-yhtymä Oyj, p. 020 508 4422, etunimi.sukunimi(a)vvo.fi

VVO-Yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.