Takaisin arkistosivulle
18.1.2016 | Uutiset

VVO-konsernin Virkeä-tuki FC Honka Ry:n naisten liigajoukkueelle ja neljälle tyttöjoukkueelle

VVO-konserni valitsi Virkeä-joukkuetuen saajiksi kaudelle 2016-2017 FC Honka Ry:n naisten liigajoukkueen ja neljä tyttöjoukkuetta. Virkeä-ohjelma on VVO-konsernin ja tulevaisuuden urheilulupausten välinen yhteistyöohjelma, joka tukee rahallisesti nuoria lahjakkuuksia heidän matkallaan kohti menestystä. Tänä vuonna se kattaa yksilöurheilun lisäksi myös joukkueurheilun.

FC Honka Ry:n tytöt päihittivät Lumo-pojat leikkimielisessä puulaakiottelussa VVO-konsernin luistelukoulutapahtumassa Hartwall-Arenalla la 16.1.2016. Kuva Sanna Liimatainen. FC Honka Ry:n tytöt päihittivät Lumo-pojat leikkimielisessä puulaakiottelussa Kojamo-konsernin luistelukoulutapahtumassa Hartwall-Arenalla la 16.1.2016. Kuva Sanna Liimatainen.

– Nuorten urheilun tukeminen on lähellä sydäntämme, ja naisten ja tyttöjen jalkapallo on yksi suosiotaan kasvattavista lajeista.Tavoittelemme Virkeä-ohjelmassa pitkäjänteistä ja syvällistä yhteistyötä. Noudatamme kaikissa yhteistyöprojekteissa yhteiskuntavastuullista toimintatapaa ja kestävän kehityksen periaatteita, VVO-konsernin toimitusjohtaja Jani Nieminen kertoo.

VVO-konsernin Virkeä-ohjelma käynnistyi vuonna 2012, jolloin VVO valitsi sponsoroitaviksi huippu-urheilijat: aituri Nooralotta Nezirin, keihäänheittäjä Lassi Etelätalon, aituri Venla Paunosen, pikaluistelija Tommi Pullin ja pyörätuolikelaaja Henry Mannin sekä squashpelaaja Emilia Soinin, joka siirtyi syksyllä 2014 USA:han opiskelemaan ja pelaamaan. Vuodenvaihteessa 2014-2015 Virkeä-ohjelmaan tulivat mukaan myös taitoluistelija Jenni Saarinen ja kilpauimari Mimosa Jallow.

VVO-konserni on lisäksi vuosittain valinnut stipendinsaajiksi 50 nuorta 12-20-vuotiasta urheilijalupausta, joille taloudellinen tuki on ollut tarpeellinen urheiluharrastuksen jatkumiselle.

Lisätiedot:

toimitusjohtaja Jani Nieminen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 050 373 4847, etunimi.sukunimi@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.

Perustehtävämme on luoda asiakkaillemme mahdollisuus turvalliseen, hyvään ja pitkäaikaiseen asumiseen eri elämäntilanteissa. Henkilöstömme kokee työnsä eettisesti arvokkaaksi ja mielekkääksi.