Takaisin arkistosivulle
30.9.2016 | Uutiset

VVO-konsernin Virkeä-ohjelmaan haetaan sponsoroitavia

Virkeä on VVO-konsernin ja tulevaisuuden urheilulupausten välinen yhteistyöohjelma, joka tukee rahallisesti nuoria lahjakkuuksia heidän matkallaan kohti menestystä. Ohjelmaan haetaan nuoria urheilijoita, joilla on lahjoja ja asennetta nousta aivan maailman huipulle. Tukemalla nuoria urheilijoita halutaan edistää liikunnan harrastamista ja sen tuomaa hyvää oloa. VVO-konserni hakee Virkeä-ohjelmaan sponsoroitavia urheilijoita syys-lokakuun aikana.

Sponsorointitukea voivat saada lahjakkaat ja lupaavat urheilijanuoret, jotka ovat ikäluokassaan menestyneet Suomessa ja mahdollisesti kansainvälisissä kilpailuissa. Sponsorointi edellyttää lajiliiton ja valmentajan suositusta, ansioitunutta kilpailumenestystä sekä vähintään 14 vuoden ikää.

Virkeä-ohjelman tämäntekisiä sponsoriurheilijoita ovat: Lassi Etelätalo, keihäänheitto, Mimosa Jallow, kilpauinti, Henry Manni, pyörätuolikelaus, Nooralotta Neziri, 100 m aidat, Venla Paunonen, 400 m aidat, Tommi Pulli, pikaluistelu ja Jenni Saarinen, taitoluistelu.

Sponsoroitavien haku päättyy 21.10.2016 ja Virkeä-ohjelmaan valitut julkistetaan loppuvuonna järjestettävässä infotilaisuudessa.

Lisätietoa Virkeä-ohjelmasta:
www.vvo.fi/virkea

VVO-konsernin viestintä: viestinta(at)vvo.fi, puh. 040 561 7269

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.