Takaisin arkistosivulle
1.9.2015 | Uutiset

VVO-konsernin Virkeä-ohjelma laajenee joukkuetukeen

Virkeä-ohjelma on VVO-konsernin ja tulevaisuuden urheilulupausten välinen yhteistyöohjelma, joka tukee rahallisesti nuoria lahjakkuuksia heidän matkallaan kohti menestystä. Tänä syksynä se laajenee koskemaan yksilöurheilun lisäksi myös joukkueurheilua.

Ohjelma käynnistyi vuonna 2012, jolloin VVO valitsi sponsoroitaviksi huippu-urheilijat: aituriNooralotta Nezirin, keihäänheittäjä Lassi Etelätalon, aituri Venla Paunosen, pikaluistelija Tommi Pullin ja pyörätuolikelaaja Henry Mannin sekä squashpelaaja Emilia Soinin, joka siirtyi viime syksynä USA:han opiskelemaan ja pelaamaan. Viime vuodenvaihteessa Virkeä-ohjelmaan tulivat mukaan myös taitoluistelija Jenni Saarinen ja kilpauimari Mimosa Jallow.

VVO on lisäksi vuosittain valinnut stipendinsaajiksi 50 nuorta 12-20-vuotiasta urheilijalupausta, joille taloudellinen tuki on ollut hyvin tarpeellinen urheiluharrastuksen jatkumiselle.

– Tukemalla nuoria urheilijoita haluamme edistää liikunnan harrastamista ja sen tuomaa hyvää oloa, VVO-yhtymän toimitusjohtaja Jani Nieminen kertoo.
Viime syksystä alkaen VVO ja FC Hongan naisten ja tyttöjen akatemiajoukkueet ovat rakentaneet yhteistyössä joukkuesponsorointiohjelmaa. Ohjelma on nyt valmis ja avoin hakuaika on 1.-30.9.2015.

– Tavoittelemme Virkeä-ohjelmassa pitkäjänteistä ja syvällistä yhteistyötä. Noudatamme kaikissa yhteistyöprojekteissa yhteiskuntavastuullista toimintatapaa ja kestävän kehityksen periaatteita. Toiminnassamme yhdistyvät yksilön kehitys ja yhteisöllisyyden voimavarojen hyödyntäminen.

Lisätietoja:
Jani Nieminen, toimitusjohtaja, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 5083201, etunimi.sukunimi@vvo.fi
https://www.vvo.fi/stipendit/

Virkeä 010915.jpg

VVO-Yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.