Takaisin arkistosivulle
30.4.2015 | Uutiset

VVO-konsernin Lumo-mainosfilmi ´Perhettään ei voi valita´ voitti Kuukauden Parhaat Sekunnit -filmisarjan

VVO-konserni halusi jatkaa alkuvuoden lanseerausta sekä kasvattaa Lumo-brändin tunnettuutta vuokra-asuntojen ja asumisen lisäpalveluiden tarjoajana. Lumo-mainosfilmi ´Perhettään ei voi valita´ valittiin alkuvuoden Kuukauden Parhaat Sekunnit -kilpailun voittajaksi.

Raadin perustelut: ”Tarinassa oli rohkea aidosta elämästä kertova lähestymiskulma. Filmi herätti tunteita ja se oli hyvin ohjattu. Onnistunut casting ja kuvauspaikka täydensivät tarinaa.”

Mainoksen on suunnitellut TBWAHelsinki ja tuottanut Grillifilms Oy. Mediatoimistona on toiminut ToinenPHD.

Kampanjassa käytettiin medioina televisiota, netti-tv:tä, verkko-, mobiili-, sanomalehti- sekä ulkomainontaa.

”Lumo-tv-filmien avulla haluamme välittää viestiä siitä, että asukas tekee asunnostaan kodin ja me teemme kaikesta muusta mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Ripaus rohkeaa asennetta on auttanut saavuttamaan myös hyvää huomioarvoa”, kertoo VVO-yhtymä Oyj:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Irene Kantor.

VVO:n kampanjaan tehtiin kolme eri filmiä eri kohderyhmille, joista ´Rakkautta ensi silmäyksellä´ oli myös mukana raadin shortlistalla. ”Palaute on ollut hyvää ja elämän eri vaiheita kuvaavat tarinat ovat puhuttaneet myönteisellä tavalla. Voittanut filmi suunnattiin kohderyhmälle, joka on 45+ ja elämänvaihemuutoksessa.”

”Kampanjan tulokset ovat olleet hyviä. Autettu tunnettuus on lähtenyt nousuun, hyviä tuloksia on saavutettu myös harkintaryhmään kuulumisessa ja mainonnan muistamisessa sekä Lumo-konseptin kiinnostavuudessa”, jatkaa Kantor.

Alkuvuoden tv-mainossatoa arvioivat Sakari Kemppainen Mainostoimisto Siberiasta, Jan Grehn Mainonnan Vuolaasta Vastavirrasta, Alpo Räinä Mailand Communications:sta, Heidi Ekholm-Talas Event Gardenista sekä Jirka Sauros Ida Framilta.

Kuukauden Parhaat Sekunnit -ohjelma MTV3-kanavalla pe 1.5. klo 22.35 ja Subilla la 2.5. klo 17.00. Ohjelma on katsottavissa myös MTV Spotissa osoitteessa mtv.fi/spotti/kps.

Kuukauden Parhaat Sekunnit -kilpailun historian ensimmäinen monimediakampanjasarjan voittaja julkaistaan ensi viikon torstaina 7.5.2015.
Lisätietoja:
VVO-yhtymä Oyj, Irene Kantor, puh. 040 535 9227
MTV, Kaisa Sohlman, puh. 010 300 5245

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.

Perustehtävämme on luoda asiakkaillemme mahdollisuus turvalliseen, hyvään ja pitkäaikaiseen asumiseen eri elämäntilanteissa. Henkilöstömme kokee työnsä eettisesti arvokkaaksi ja mielekkääksi.