Takaisin arkistosivulle
29.8.2016 | Uutiset

VVO-konsernin Kelkkailijantie 4:n 153 vuokra-asunnon talo valmistui Kuopioon

Kuopion Puijonlaakson Kelkkailijantien 4 mittava rakennusurakka on nyt kokonaan valmis, kun vaiheittain valmistuneen talon D- ja E-portaan asuntoihin muutetaan elokuun lopulla.

151028_Kuopio_Kelkkailijantie4_001

Kelkkailijantie 4 E-portaan vuokrakodit ovat kompakteja yksiöitä ja kaksioita ja D-portaassa on pienasuntojen lisäksi kolmioita. Avarapohjaiset kodit on sisustettu nuorekkaiksi ja toimiviksi, keittiössä on muun muassa astianpesukone, keraaminen liesi ja jääkaappipakastin.

Kaikissa huoneistoissa on sälekaihtimet ja lasitetut parvekkeet lisäämässä asumismukavuutta. Hyvien varastotilojen ja saunaosaston lisäksi talossa on maksuton pesula ja kuivaushuone.

Puijonlaakson hyvien palvelujen ja ulkoilumahdollisuuksien ääreen valmistuvat asunnot ovat bussiliikenteen ykköspaikalla. Omaa autoa käyttäville on tarjolla pysäköintipaikkoja autokatoksesta, pihalta tai vieressä olevasta sädeparkista.

Asunnon vuokrauksen helppous ja monipuoliset asiakasedut kuten vuokraan sisältyvä vesi ja laajakaista tekevät asumisesta mutkatonta. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

Lisätietoja:

Yksikönjohtaja Pia Jaakola, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3705, pia.jaakola(at)vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.