Takaisin arkistosivulle
5.7.2016 | Uutiset

VVO-konserni osti 2 274 vuokra-asuntoa

VVO-konserniin kuuluva VVO Kodit Oy osti ICECAPITAL Housing Fund II rahaston. Rahasto omistaa 2 274 vuokra-asuntoa.

Ostetut asunnot ovat markkinaehtoisia ja valtaosa niistä sijaitsee Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä Tampereella. Muita sijaintipaikkakuntia ovat Jyväskylä, Kerava, Kuopio, Lahti, Mäntsälä, Nurmijärvi, Oulu sekä Turku.

– Ostetun rahaston asunnot ovat uusia ja niiden sijainnit kullakin paikkakunnalla ovat erinomaisia. Ostettu rahasto täydentää erinomaisesti konsernin olemassa olevaa asuntokantaa. Osto on osa strategiamme mukaisen kasvutavoitteen toteuttamista. Hyvien julkisen liikenteen yhteyksien ja palvelujen äärellä oleville vuokra-asunnoille on kasvava kysyntä. Tavoitteemme on jatkaa vuokra-asuntoinvestointeja Suomen kasvukeskuksissa, erityisesti pääkaupunkiseudulla, VVO-konsernin toimitusjohtaja Jani Nieminen sanoo.

– Olemme tyytyväisiä, että kesken toimikauden myydyn rahaston asunnot säilyvät kaupan jälkeen edelleen vuokrakäytössä, ICECAPITALin toimitusjohtaja Ari Lahti.

Osapuolet ovat sopineet, että rahaston kokonaiskauppahintaa ei julkisteta.

Lisätietoja:

VVO-yhtymä Oyj:n toimitusjohtaja Jani Nieminen, puh. 050 373 4847, jani.nieminen(at)vvo.fi
ICECAPITAL Pankkiiriliike Oy:n toimitusjohtaja Ari Lahti, puh 0400 601 579, ari.lahti(at)icecapital.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.