Takaisin arkistosivulle
30.9.2015 | Uutiset

VVO-konserni myönsi Virkeä-stipendejä lupaaville urheilijoille

150930_virkea_stipendit.gif

VVO-konsernin Virkeä-ohjelman stipendejä myönnettiin 20 lupaavalle urheilijalle syksyn 2015 haussa. Stipendejä on myönnetty tänä vuonna yhteensä 50.

Stipendin voi saada 12-20-vuotias nuori urheilija, joka sitoutumisellaan osoittaa halua menestyä lajissaan. Yhteensä stipendejä on myönnetty vuodesta 2012 lähtien 186.

Virkeä-ohjelma edistää nuorten liikuntaa ja terveitä elämäntapoja muun muassa jakamalla stipendejä kaksi kertaa vuodessa. Stipendien saannin edellytyksenä on, että urheilija on urheillut seuratasolla vuosien ajan.

Stipendejä myönnetään sekä joukkue- että yksilölajien harrastajille. Stipendiä voivat hakea urheilijat, jotka tarvitsevat taloudellista tukea kannustamaan menestyksellistä urheiluharrastusta eteenpäin.

Seuraava stipendien hakuaika on keväällä 2016. Stipendien hakuajasta ilmoitetaan tarkemmin Asukasuutiskirjeessä, Kodikas-lehdessä sekä vvo.fi/virkeä-sivulla.

Lisätietoa Virkeä-ohjelmasta:
www.vvo.fi/virkea
VVO:n viestintä: viestinta(at)vvo.fi
puh. 040 561 7269

ä.

VVO-Yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.