Takaisin arkistosivulle
14.12.2016 | Uutiset

VVO-konserni julkisti Virkeä-urheilijat vuodelle 2017

Mukana Nooralotta Neziri, Oskari Mörö ja Henry Manni

VVO-konsernin Virkeä-ohjelma tukee huipulle tähtääviä nuoria urheilijoita. Virkeä-ohjelman vuoden 2017 sponsoriurheilijoiksi valittiin yhteensä seitsemän urheilijaa, joista viisi on uusia. VVO-konserni on tukenut lupaavia huippu-urheilijoita sekä myöntänyt nuorille liikkumiseen kannustavia stipendejä vuodesta 2012 lähtien.

Aiemmista Virkeä-ohjelman lähettiläistä jatkavat Nooralotta Neziri (yleisurheilu) sekä Henry Manni (pyörätuolikelaus). Uudet Virkeä-urheilijat ovat omien lajiensa huippulupauksia, jotka ovat jo saavuttaneet merkittäviä tuloksia.

  • Oskari Mörö on moninkertainen EM-kisakävijä, joka juoksi Rion olympialaisissa 400 metrin aitajuoksun Suomen ennätyksen.
  • Riikka Honkanen saavutti pronssia vuoden 2016 nuorten talviolympialaisissa Lillehammerissa sekä nuorten MM-hopeaa suurpujottelusta Sotšissa.
  • Emmi Parkkisenniemi kuuluu lumilautailun nuorten maajoukkueeseen ja vuonna 2016 hän ylsi voittoon World Rookie Tourilla Oslossa.
  • Joona Kangas on Ski Slopestylen nuorten maailmanmestari vuodelta 2014 ja hänet on valittu lajinsa maajoukkueeseen myös kaudelle 2016–17.
  • Anna Haataja on monipuolinen kestävyysurheilija, joka voitti nuorten MM-kultaa vuoden 2016 pitkän matkan suunnistuksessa ja MM-hopeaa suunnistusviestissä.

VVO-konsernin Virkeä-julkistustilaisuudessa 14.12. kuultiin tuoreen Olympiakomitean puheenjohtajan Timo Ritakallion ajatuksia Suomen urheilun nykytilasta ja tulevaisuudesta.

”Yhteistyö ja osaaminen ovat avainsanoja rakennettaessa Suomen urheilumenestystä tulevaisuudessa. Tarvitsemme entistä enemmän yhteistyötä eri lajien välillä, jotta kykenemme täysimääräisesti hyödyntämään eri urheilijoiden valmentautumisessa sen kaiken monipuolisen valmennusosaamisen, jota meiltä Suomesta löytyy”, Ritakallio linjaa.”

Uutena urheilijana Virkeä-ohjelmassa mukana oleva Oskari Mörö korostaa yhteistyökumppaneiden merkitystä erityisesti uran alkuvaiheessa. ”Maailman huipulle pääsemiseksi tarvitaan sataprosenttista omistautumista urheilulle. Etenkään nuorille nouseville urheilijoille se ei olisi mahdollista ilman yhteistyökumppaneiden tukea. Yhteistyökumppaneiden tärkeys suomalaisessa yksilöurheilussa on korvaamatonta”, Rion olympialaisten valopilkku Oskari pohtii.

”Virkeä on VVO-konsernin ja tulevaisuuden urheilulupausten välinen yhteistyö-ohjelma, joka tukee nuoria lahjakkuuksia heidän matkallaan kohti menestystä. Ohjelmaan haetaan nuoria urheilijoita, joilla on lahjoja ja asennetta nousta aivan maailman huipulle. Tukemalla nuoria urheilijoita haluamme edistää liikunnan harrastamista ja sen tuomaa hyvää oloa.”, VVO-konsernin toimitusjohtaja Jani Nieminen kertoo.

Virkeä-ohjelmasta käytävää keskustelua voit seurata Twitterissä hashtagilla #virkeä. Olympiakomitean puheenjohtajan Timo Ritakallion mietteet ja Virkeä-urheilijoiden kuulumiset julkistustilaisuudesta voit katsoa Lumo Facebook-sivuilta https://www.facebook.com/lumokoti/

Lisää tietoa Virkeä-ohjelmasta: https://vvokonserni.fi/vastuullisuus/virkea-ohjelma/

Yhteystiedot:
VVO-konsernin viestintä puh. 040 561 7269, viestinta(at)vvo.fi

Facebook:
Lumo https://www.facebook.com/lumokoti
Twitter: VVO-yhtymä Oyj https://twitter.com/VVOfi
Instagram: Lumo https://instagram.com/lumokoti/

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. lumo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.