Takaisin arkistosivulle
23.8.2016 | Uutiset

VVO-konserni ja Lehto Group Oyj sopivat yli 100 vuokra-asunnon rakentamisesta

VVO Kodit Oy ja Lehto Group Oyj ovat tehneet yhteistyösopimuksen yli 100 vuokra-asunnon rakentamisesta pääkaupunkiseudulle. Lumo-vuokra-asunnot toteutetaan vuosina 2017 ja 2018. Osapuolet eivät julkista sopimuksen arvoa.

Sopimus kattaa kahden suuren kerrostalon rakentamisen KVR-urakkasopimuksella asiakkaalle täysin valmiiksi. Kerrostalon toteuttaa Lehto Group Oyj:n tytäryhtiö Rakennuskartio Oy.

Kaikissa asunnoissa käytetään Lehdon esivalmisteisia tehdaskomponentteja, kuten keittiö- ja kylpyhuonemoduuleja, jotka valmistetaan yhtiön omassa tehtaassa Oulaisissa.

”Yhteistyö VVO-konsernin kanssa on ollut erittäin miellyttävää ja helppoa. Kiitämme luottamuksesta ja aloitamme innolla yhteistyön”, kaupallinen johtaja Markus Myllymäki Rakennuskartiosta kertoo.

”Tämä vuokra-asuntoinvestointi on osa strategista kasvutavoitettamme. Haluamme kasvattaa konsernin vuokra-asuntomäärää yhteensä tuhannella asunnolla vuosittain”, kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen sanoo.

Yhteistyösopimus on ensimmäinen VVO Kodit Oy:n ja Lehto Group Oyj:n välillä.

Lisätietoja:

Markus Myllymäki, kaupallinen johtaja, Rakennuskartio Oy, + 358 40 847 6206, markus.myllymaki@lehto.fi

Kim Jolkkonen, kiinteistökehitysjohtaja, VVO Oyj, + 358 400 243 144, kim.jolkkonen@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.