Takaisin arkistosivulle
25.9.2015 | Uutiset

VVO-konserni ja Hartela toteuttavat vuokra-asuntoja 41 miljoonalla eurolla

VVO Kodit Oy on sopinut 25.9.2015 Rakennusosakeyhtiö Hartelan kanssa noin 41 miljoonan euron arvosta vuokra-asuntotuotantoa Helsinkiin, Espooseen, Tuusulaan ja Lahteen. Tällä sopimuksella rakenteille tulee 205 asuntoa. Kyseessä on jatkosopimus syksyllä 2014 julkistetun yli 100 miljoonan euron sopimukselle.

Lumo_jpg

– Kuten vajaa vuosi sitten tehty sopimus, myös tämä jatkosopimus, sisältää vuokra-asuntohankkeita ennen kaikkea pääkaupunkiseudulle. Haluamme investoida erityisesti Helsingin seudulle mutta myös muihin kasvukeskuksiin, joissa on hyvät julkiset liikenneyhteydet ja palvelut sekä vuokra-asuntojen hyvä kysyntä. Nyt tehty jatkosopimus tarkoittaa, että meillä on tai tulee rakenteille yhteistyössä Hartelan kanssa yhteensä 705 Lumo-vuokra-asuntoa vuoteen 2018 mennessä, VVO-konsernin kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen sanoo.

– Yhteistyömme jatkuminen on yhtiöllemme tärkeää. Sekä viime vuonna solmittu että nyt tehty sopimus tukevat aluerakentamishankkeittemme toteutumista. Yhteensä yli 141 miljoonaa euroa työllistää rakentamisen alalla merkittävän määrän ammattilaisia, Rakennusosakeyhtiö Hartelan varatoimitusjohtaja Arto Jokinen toteaa.

Uudet Lumo-kodit rakentuvat Helsingin Kannelmäkeen Halsuantie 2:een, Länsiväylän ja Kehä II:n tuntumaan Espoon Gräsantörmä 1:een, Tuusulaan moottoritien tuntumaan Bostoninkaari 2:een ja Lahteen Vanhanladontie 2:een.

VVO-konsernin vuosittainen tavoite on toteuttaa vähintään tuhat uutta vuokra-asuntoa. VVO-konsernilla on kaikkiaan rakenteilla 1 385 Lumo-vuokra-asuntoa.

Lisätietoja:
VVO-yhtymä Oyj:n kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen, puh. puh. 020 508 3208, kim.jolkkonen@vvo.fi

Rakennusosakeyhtiö Hartela, varatoimitusjohtaja Arto Jokinen
puh. 050 327 4000, arto.jokinen@hartela.fi

Rakennusosakeyhtiö Hartela on osa Hartela-yhtiöitä. Hartela on yksi suurimmista suomalaisista rakennusalan yrityksistä. Vakavarainen, yli 70-vuotias perheyhtiö työllistää valtakunnallisesti ja vientitehtävissä noin tuhat rakentamisen ja talotekniikan ammattilaista. Liikevaihto tilikaudella 2014 oli 283 miljoonaa euroa.

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin markkinaehtoinen, yksityinen vuokranantaja, joka on tarjonnut 46 vuoden ajan monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista. Asuntovalikoima on laaja. Konserniin kuuluu lähes 41 000 vuokra-asuntoa eri puolilla maata. Markkinaehtoisia Lumo-asuntoja on yhteensä lähes 27 000 ja omakustannusperusteisia VVO-asuntoja
lähes 14 000. Konserni työllistää noin 360 asumisen ammattilaista.
lumo.fi, vvo.fi