Takaisin arkistosivulle
19.9.2013 | Uutiset

VVO kokeilee uutta nopeampaa putki- ja kylpy­huone­remontti­mallia

VVO-yhtymä Oyj on päättänyt ensimmäisenä Suomessa kokeilla tavanomaista putkiremonttia nopeampaa putkiremonttimallia, Consti Yhtiöiden Ideal Putki- ja kylpyhuoneremontti -ratkaisua.

Menetelmä sopii hyvin elementtikerrostaloihin, joissa kylpyhuoneet ovat päällekkäin ja samanlaisia. Uusi kylpyhuone rakennetaan vanhan kylpyhuoneen sisälle. Tehokkuus perustuu siihen, että remonttiin vaadittavat osat valmistetaan tehtaalla asennusta vaille valmiiksi asiakkaan toiveiden mukaisesti.

VVO:n kokeilukohde on Helsingin Oulunkylässä sijaitseva Risupadontie 6, jossa yhden portaan yhdeksän kylpyhuonetta uusitaan Ideal Putki- ja kylpyhuoneremontti -ratkaisun mukaisesti. Remontti suunnitellaan vuoden 2013 aikana ja toteutuksen tarkempi ajankohta päätetään myöhemmin.

Ruotsissa menetelmällä on tehty jo lähes 80 000 kylpyhuoneasennusta vuodesta 1989 alkaen.

Lisätietoja:
Jari Mäkimattila, yksikönjohtaja, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3614

tyhjä_16.jpg

Ruotsissa kokeiltu konsepti
Consti Yhtiöiden Ideal Putki -ja kylpyhuoneremonttiTM -ratkaisu perustuu ruotsalaisen Prefab AB:n PreBad-tuotekonseptiin. Konseptille on myönnetty heinäkuussa 2013 VTT-sertifikaatti, ja sillä on Ruotsissa ja Norjassa vastaavat sertifikaatit. PreBad-tuotekonsepti on ollut Ruotsissa käytössä vuodesta 1989, ja tekniikalla on tehty jo lähes 80 000 kylpyhuoneasennusta.

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.