Takaisin arkistosivulle
24.8.2016 | Uutiset

VVO Kodit Oy teki esisopimuksen Helsingin Ristiretkeläisenkatu 19:n koko osakekannasta

VVO Kodit Oy on allekirjoittanut esisopimuksen Rakennus Omera Oy:n ja e-House Oy:n kanssa koskien Helsingin Ristiretkeläisenkatu 19 koko osakekantaa. 30 uutta Lumo-vuokra-asuntoa valmistuu vuonna 2018 Helsingin Viikinmäkeen. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

Viikinmäkeen rakentuu tällä vuosikymmenellä runsaasti uusia asuntoja. Viikinmäki on hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä. VVO-konsernin uusista vuokra-asunnoista on tulevaisuudessa hyvät näköalat ja ne sijoittuvat lähelle erinomaisia ulkoilumahdollisuuksia.

”Helsingin Ristiretkeläisenkatu 19 on hyvä esimerkki strategisesta investoinnistamme tulevaisuuteen. Nämäkin vuokra-asunnot valmistuvat hyvälle paikalle palveluiden äärelle. Haluamme kasvattaa konsernin vuokra-asuntomäärää tuhannella asunnolla vuodessa. Erityisesti investoimme pääkaupunkiseudulle ja muihin kasvukeskuksiin Suomessa”, VVO-konsernin kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen sanoo.

´”On hienoa olla mukana toteuttamassa Viikinmäen alueen varmasti yhtä tyylikkäimmistä asuntokortteleista. VVO-konsernille myytävän kerrostalon lisäksi on samaan kortteliin suunnitteilla vapaarahoitteisia myyntikohteita. Tätä kokonaisuutta voi kutsua myös jonkinasteiseksi aluerakentamisprojektiksi, jossa VVO:n rooli kokonaisuuden mahdollistajana on merkittävä. Iso kiitos siitä”, Rakennus Omera Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Leppänen toteaa.

”Viikinmäen esisopimus toteuttaa e-Housen strategiaa, jossa yhtiön kiinteistökehityshankkeet rakennetaan yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa huomioiden hankkeen osapuolien yksilölliset tarpeet ja vahvuudet. Tämä strategia mahdollistaa meille myös isompien hankekokonaisuuksien luomisen”, e-House Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Haavisto kertoo .

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Tuomas Leppänen, Rakennus Omera Oy 0400 611 141, tuomas.leppanen(at)omera.fi

Toimitusjohtaja Jyrki Haavisto, e-House Oy, puh. 040 1327801, jyrki.haavisto(at)ehouse.fi

Kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 0400 243 144, kim.jolkkonen(at)vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.