Takaisin arkistosivulle
29.4.2009 | Uutiset

VVO kauppakeskus­kiertueella Lempäälän Ideaparkissa

VVO oli mukana SuomiPopin kanssa kauppakeskuskiertueella Lempäälässä lauantaina 25.4. SuomiPopin -konserttiosuudesta vastasi tällä kertaa Jani Wickholm. VVO:n liiketoimintajohtaja Eero Saastamoinen vastasi päivän teemakysymykseen VVO:n perustamisen syistä 40 vuotta sitten.

– VVO:n perustamiselle on ollut varmasti kaksi eri syytä. Ensimmäinen on tietenkin se, että taustalla oli kova vuokra-asunnontarve pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa. Toinen, ehkä raadollisempi syy perustaa VVO oli se, että silloinen Rakennuskunta Haka halusi varmistaa itselleen asuntourakointimahdollisuuden.

VVO rakennuttaa ja omistaa vuokra-asuntoja. VVO:lla on noin 50 paikkakunnalla yli 38.000 vuokra-asuntoa. VVO on Suomen toiseksi suurin asuntojen omistaja, mutta valtakunnallisesti toimivista ylivoimaisesti suurin.

Eero Saastamoinen kertoi lopuksi miksi asukkaan kannattaa valita juuri VVO:n vuokra-asunto.
– VVO on turvallinen ja yhteiskuntavastuullinen vuokranantaja, joka arvostaa ja palkitsee pitkäaikaisia vuokrasuhteita. Voisi sanoa, että vuokra-asuntojen laatu ei juurikaan eroa toimijoittain, mutta sen sijaan palvelun sisällössä on eroja kuten myös siinä, miten vuokranantaja huolehtii asuntojen kunnosta. VVO:n asukkailla on asukashallintojärjestelmän kautta mahdollisuus myös vaikuttaa asumiseensa, hän perusteli.

VVO-kotitalokilpailussa äänestettiin voittajaksi Tampereen Tammelassa sijaitseva Kyllikinkatu 15. Voittotalossa sijaitsee myös VVO-kotikeskus. Äänestyslippuja palautettiin kaiken kaikkiaan 150 kappaletta. Annetuista äänistä voittanut talo sai 68. Äänestäneiden kesken arvottiin Finlaysonin tuotepalkintoja. Onnittelut voittaneille!

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.