Takaisin arkistosivulle
26.4.2010 | Uutiset

VVO kauppakeskus­kiertueella Kampissa

VVO jalkautui 20.4 -21.4 suositussa Kampin kauppakeskuksessa, Helsingissä. VVO markkinoi tapahtumassa uustuotantokohdettaan, Espoon Suurpellon alueelle vuoden 2010 lopulla valmistuvaa Klariksentie 2:ta. Esillä oli myös Vantaalla sijaitseva Kilterinrinne 8.

Esittelyosastolla oli mahdollisuus osallistua Jopo-polkupyörän arvontaan. Voittajaksi arvottiin yli tuhannen arpalipukkeen joukosta Johanna Räty Vantaalta.

Ohikulkijoilla oli mahdollisuus pyörittää myös VVO:n onnenpyörää, jossa on kolmentoista VVO-kotikeskuksen sijaintikaupunkien nimet. Jokainen pyöräyttäjä ansaitsi pikkupalkinnon, mutta Helsinki-kohtaan osuneet saivat pyöräytyksestä dynamotaskulampun. Onnittelut kaikille palkintoja voittaneille.

Lisätietoja:
viestintäpäällikkö Marjaana Kivioja, puh. 020 508 3589

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.