Takaisin arkistosivulle
27.11.2009 | Uutiset

VVO ja YIT solmivat sopimuksen 166 asunnon rakentamisesta Espooseen

VVO ja YIT ovat allekirjoittaneet 26.11.2009 urakkasopimuksen 166 vuokra-asunnon rakentamisesta Espoon keskukseen osoitteeseen Asemakuja 1. Kohde toteutetaan ns. välimallilla ja se koostuu neljästä seitsemänkerroksisesta talosta ja asuntojen keskipinta-ala on hieman alle 50 asm². Autopaikat toteutetaan pihakannen alle. Kohteen hankinta-arvo on noin 25 000 000 euroa.

Kohde täydentää VVO:n kiinteistöjohtaja Eero Saastamoisen mukaan hyvin VVO:n Espoon asuntokantaa ja täyttää erinomaisesti VVO:n asettamat sekä laadulliset että sijainnilliset tavoitteet. Kohde toteutetaan rautatieaseman ja hyvien palvelujen välittömään läheisyyteen.

YIT:n liiketoimintaryhmän johtaja Harri Isoviidan mukaan alueen kaavallinen kehittäminen on ollut YIT:lle pitkällinen prosessi, joka saadaan nyt päätökseen. Rakennustyöt alkavat välittömästi ja asunnot valmistuvat keväällä 2011.

Lisätietoja:
Kiinteistöjohtaja Eero Saastamoinen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3248
Projektipäällikkö Hannu Saari, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3792

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.