Takaisin arkistosivulle
2.12.2014 | Uutiset

VVO- ja Lumo-talojen aktiivit koolla

VVO- ja Lumo-talojen asukasaktiivit kokoontuivat aluekokouksiin ja taloudenpidon teemailtoihin marraskuussa. Neljällätoista paikkakunnalla pidetyissä tilaisuuksissa oli noin 500 osallistujaa.

vvo5

Aluekokousten kiertue päättyi viime viikolla Jyväskylään. Asiakkuuspäällikkö Pekka Kivistön mukaan palaute tilaisuuksista oli myönteistä. Illan aiheita, kuten talouslukuja ja vuokranmääritystä sekä korjauskysymyksiä ja paikallisia asioita käsiteltiin hyvässä rakentavassa hengessä.

– Vantaan aluekokouksessa asukasaktiiveja kiinnosti vuokrantarkistuksen lisäksi korjauksiin, kiinteistönhoitoon ja asumisen palveluihin liittyvät kysymykset, sanoo yksikönjohtaja Pia Jaakola.

Tyytyväiset asukkaat, viihtyisä naapuristo

Vuosittaisen asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan asukkaiden tyytyväisyys on pysynyt erittäin hyvällä tasolla. Vastaajista 92 prosenttia oli suositellut tai voisi suositella vuokra-asumista VVO- tai Lumo-kodeissa. Tutkimuksella mitataan asumisviihtyvyyttä, vuokranantajan toimintaa ja asiakaspalvelua, huoltopalveluita sekä viestintää ja asukasyhteistyötä.

Asukasyhteistyötä on kehitetty koko 45-vuotisen toiminnan ajan. Asukkailla on mahdollisuus vaikuttaa asumiseensa ja heitä koskeviin toimintatapoihin asukasyhteistyön kautta. Asukastoiminnalla on mahdollisuus luoda hyvää ja turvallista asuinyhteisöä. Asukastoiminnan tehtävissä toimii lähes 5 000 asukasaktiivia.

Lisätietoja:

Asiakkuuspäällikkö Pekka Kivistö, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3711, pekka.kivisto@vvo.fi
Yksikönjohtaja Pia Jaakola, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 5000, pia.jaakola@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.