Takaisin arkistosivulle
3.11.2009 | Uutiset

VVO ja Gigantti aloittavat yhteistyön – sopimus kattaa kiinteistöjen kodinkone­toimitukset ja avainasukas­etuja asukkaille

VVO on solminut vuoden 2010 alusta alkaen laajan yhteistyösopimuksen kodinkone-elektroniikkayritys Gigantin kanssa. VVO:n hankintapäällikkö Lasse Varjosen mukaan Gigantin kanssa päästiin sopimukseen kilpailutuskierroksen jälkeen. Varjosen mukaan VVO:n tavoitteena on strategiansa mukaisesti lisätä asiakastyytyväisyyttä ja palvelukokemusta, parantamalla muun muassa tarjottavia palveluita.

Gigantin Business Manager Esa Nurmi toteaa, että sopimus VVO:n kanssa on merkittävä koko Suomen mittakaavassa ja uskoo Gigantin uuden palvelukonseptin tuovan lisäarvoa VVO:n asiakkaille.

Kaikki VVO:n kiinteistöjen kodinkonetilaukset tehdään jatkossa suoraan Gigantin yrityspalvelun kautta. Huoneistojen kodinkoneina käytetään jatkossa Candy-kodinkonemerkkiä.

Laajassa sopimuksessa on haettu erilaisia yhteistyömuotoja perinteisten kodinkonetoimitusten lisäksi. Gigantti tarjoaakin jatkossa avainasukasetuja suoraan VVO:n asukkaille. Avainasukasetuina voidaan tarjota lahjakortteja tai räätälöidä omia tarjouksia ja yllätysetuja asukkaille. Eduista ilmoitetaan VVO:n Asukas-lehden avainasukasetu-liitteessä. Myös remonttietujen yhteyteen voidaan sopia tarjouksia esimerkiksi kodinkoneiden parantamisesta.

– Uskon, että sopimuksemme on sekä VVO:n että asukkaidemme edunmukainen. Saimme yhteistyökumppanin, jolla on laaja tuotevalikoima ja hyvä jakeluverkosto kaikkialla Suomessa. Gigantin tuotevalikoiman turvin pystymme parantamaan palveluamme asukkaidemme suuntaan nykyistä paremmaksi ja kattavammaksi, toteaa Varjonen.

Gigantti on osa Norjassa toimivaa Elkjøp-konsernia, joka kuuluu englantilaiseen kodinelektroniikkajätti DSG international plc:hen. Gigantin toimiala on kodinelektroniikka, sekä siihen liittyvät tele- ja datatuotteet. Gigantti on profiloitunut myönteisesti muun muassa sen edullisten tuotteiden, hyvän valikoiman, laajan palveluverkoston ja laadukkaan palvelun kautta.
Lisätietoja:
Lasse Varjonen, hankintapäällikkö, p. 020 508 3703

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.