Takaisin arkistosivulle
27.2.2014 | Uutiset

VVO – 45 vuotta monipuolista vuokra-asumista

VVO on tarjonnut 45 vuotta monipuolista vuokra-asumista asiakaslähtöisesti keskeisillä paikkakunnilla ja hyvien liikenneyhteyksien ja palvelujen äärellä.

Yli 40 000 asunnon asuntokanta sisältää asumisen vaihtoehtoja eri elämäntilanteisiin 43 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. VVO:n toiminta perustuu monipuolisen, turvallisen ja hyvän vuokra-asumisen tarjoamiseen. VVO pyrkii osallistumaan keskusteluun Suomen asuntopolitiikasta niin, että vuokra-asuntojen määrä voisi edelleen kasvaa muun muassa työn perässä muuttavien tarpeita vastaavaksi.

Asukasyhteistyötä on kehitetty koko VVO:n 45-vuotisen toiminnan ajan. Asukkailla on mahdollisuus vaikuttaa asumiseensa ja asukkaita koskeviin VVO:n toimintatapoihin asukasyhteistyön puitteissa. Asukkaiden viihtyvyyttä on parannettu muun muassa peruskorjauksilla ja yhteistilojen tarjoamisella, monipuolisilla asumisen puitteilla.

Vuosittain toteutettavan asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan jopa 92 prosenttia asiakkaista suosittelee tai olisi valmis suosittelemaan VVO:ta vuokranantajana. Keskimääräinen asumisaika on 5,9 vuotta. Pitkät asiakassuhteet perustuvat vuokra-asuntojen suunnitelmalliseen kunnossapitoon, aktiiviseen asukastoimintaan, toimintaa ohjaavaan hyvään asiakaskokemukseen ja palvelun helppouteen.

VVO perustettiin vuonna 1969 voimakkaan maalta muuton ja kaupungistumisen aikaan. Kasvukeskuksiin muuttavat tarvitsivat turvallisia, laadukkaita ja kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja. Jo vuonna 1970 valmistuivat VVO:n ensimmäiset vuokra-asunnot Vantaalle, Tampereelle ja Hämeenlinnaan.

45 vuoden aikana VVO on vakiinnuttanut asemansa luotettavana ja uudistuskykyisenä vuokranantajana. VVO:n tavoitteena on olla halutuin ja tehokkain vuokranantaja. Viime vuosina on kehitetty muun muassa helpon asioinnin palveluja, kuten asunnon vuokraamisen sähköisiä palveluja. Ne takaavat vaivattoman asioinnin ajasta ja paikasta riippumatta.

Lisätietoja:

VVO viestintä, puh. 040 561 7269, viestinta@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.