Takaisin arkistosivulle
16.10.2014 | Uutiset

VVO 45 vuotta ja asumisen uudet tuulet

Asumisen uudet tuulet puhalsivat, kun VVO juhli 45-vuotista toimintaa ja Lumo-brändin lanseerausta yli 250 vieraan voimin lokakuun alussa.

vvo15

Juhlassa puhunut asuntoministeri Pia Viitanen onnitteli VVO-yhtymää pitkäjänteisestä työstä vuokra-asuntotarjonnan kasvattamisessa.
– VVO on toiminnallaan ollut varmistamassa jo vuosikymmenten ajan asuntotarjontaa kasvukeskuksissa, kiitteli ministeri.

– Tavoitteenamme on viiden vuoden aikana kasvattaa vuokra-asuntojen määrän 45.000 asuntoon kasvukeskuksissa ja tarjota kodin 80.000 ihmiselle. Haluamme toteuttaa tehtäväämme vuokra-asumisen suunnannäyttäjänä niin kuin olemme tehneet vuosikymmeniä, sanoi toimitusjohtaja Jani Nieminen puheessaan.

– Viimeisen vuoden aikana olemme tuoneet uusia ratkaisuja palveluihin ja uusien hankkeiden toteuttamiseen. Esimerkiksi ensimmäisenä toimijana tarjosimme asiakkaille täysin sähköisen palvelun vuokrasopimuksen tekemiseen. Toimme alalle myös uudentyyppisen toimintatavan sekä sopimusrakenteen uudishankkeiden toteuttamiseen yli 100 miljoonan euron ranskalaisella urakallamme, kiitteli Nieminen.

Markkinaehtoinen Lumo tarjoaa uuden ajan palveluita vuokra-asumiseen ja antaa asukkaalle entistä enemmän valinnan vapautta. Asukas tekee asunnosta kodin ja me teemme kaikesta muusta mahdollisimman vaivatonta.

Lumo-asuntojen rinnalla ovat VVO-brändin asunnot, missä noudatetaan omakustannusperiaatetta vuokranmäärityksessä. Yhteistä molemmille ovat toimintamme peruslähtökohdat turvallisesta ja vastuullisesta toiminnasta.

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.