Takaisin arkistosivulle
5.4.2006 | Uutiset

Vuokravakuuden palautus käynnistyi

VVO:n avainasukasohjelman ensimmäinen askel, vuokravakuuden palautus, käynnistyi. Vuoden vaihteessa 2005 vähintään kolme vuotta VVO:n vuokra-asunnossa asuneet asukkaat, joilla on vuokravakuus, ovat saaneet kirjeen vuokravakuuden palautuksesta. Ensimmäisessä vaiheessa lähetettiin 7000 kirjettä, joissa asiakkailta pyydettiin suostumus vakuuden palautukseen. Kirjeen saaneista asukkaista noin 5000 on palauttanut suostumuksen maaliskuun loppuun mennessä.

”Jatkossa vakuuksia palautetaan kahdesta neljään kertaan vuodessa. Syksystä eteenpäin tavoitteenamme on, että asukas saa kirjeen muutaman kuukauden kuluessa siitä, kun hän on asunut kolme vuotta VVO:n omistamassa asunnossa”, kertoo yhteyspäällikkö Marko Salonen VVO:n asiakkuusyksiköstä.

Vuokravakuus palautetaan asukkaalle, joka on asunut yhtäjaksoisesti VVO:lla kolme vuotta tai asunut kolme vuotta asunnossa, jonka VVO on ostanut. Vuokravakuuden palautuksen ehtona on, että asukas ei ole vuokrasopimusaikanaan ollut oikeudellisessa perinnässä ja asukas on itse maksanut vakuuden. Yrityksille ja yhteisöille palautusta ei makseta.

VVO:n avainasukasohjelmaan julkistetaan uusia etuja syksyllä 2006 ja ne otetaan käyttöön vuoden 2007 alusta.

Lisätietoja:
yhteyspäällikkö Marko Salonen,
puh. 020 508 3231, marko.salonen@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.