Takaisin arkistosivulle
26.4.2012 | Uutiset

Vuokratalo Katajanokalla saa uuden elämän

Helsingin Katajanokalla sijaitseva VVO:n vuokratalo, Linnankatu 11, saa uuden elämän mittavan perusparannuksen myötä. Hienolla paikalla, Helsingin eteläisessä kärjessä kohoava Linnankatu 11 tarjoaa asukkailleen perusparannuksen myötä uutta vastaavaa asumismukavuutta.

Alun perin 1980-luvun alussa rakennettu talo oli kärsinyt kosteusvaurioista ja oli varsin huonokuntoinen. Talon kunnon ja vanhentuneen tekniikan vuoksi entinen arava-kohde purettiin kokonaan runkoa lukuun ottamatta, ja rakennettiin käytännössä uudelleen vapaarahoitteisena.

Linnankatu 11 perusparannettiin uutta vastaavaksi. Asuntojen pohjat mukailevat alkuperäisiä, tilavia ja persoonallisia pohjia. Muutoin kaikki onkin uutta: tekniikka, rakenteet, pintamateriaalit, julkisivut, yhteistilat – ja taloon saadaan ullakolle jopa yksi asuinkerros lisää perusparannuksen myötä.

Asuntoja laatutietoisille kaupunkilaisille

Erinomaisella paikalla, arvokkaassa merellisessä ympäristössä sijaitseva talo puhuttelee laatutietoista kaupunkilaista, joka haluaa asua tapahtumien ja palvelujen läheisyydessä. Vapaarahoitteiset asunnot sopivat myös työsuhdeasunnoiksi.

Asuntojen pintamateriaalien ja kodinkoneiden laatuun on panostettu, ja kokonaisuus on tyylikäs sekä moderni. Asuntojen varustelu on VVOplus-tasoa, eli vielä tavanomaista uudiskohteen tasoa parempi. Monista asunnoista ja parvekkeilta on merinäköala Suomenlinnaan.
Talo valmistuu elokuussa 2012. Asuntojen markkinointi käynnistyy siten, että asuntoja tarjotaan ensin talosta perusparannuksen alta pois muuttaneille. Vasta sen jälkeen asunnot ovat vapaasti muidenkin haettavissa.Kuusikerroksisen talon huoneistokoot vaihtelevat 35 ja 78 neliön välillä. Huoneistojen vuokrat vaihtelevat tyypistä, kerroksesta ja näkymistä johtuen. Asuntoja on nyt yhteensä 45 kpl, kun ylimpään kerrokseen rakennettiin neljä täysin uutta asuntoa. Ullakkoasunnoilla on kattoterassit, saunat ja merinäköala, ja ne ovat kokonaisvuokraltaan kalleimpia. Edullisimmillaan talosta saa pienen kaupunkikodin 985 e/kk, hinta-haitarin yläpäässä on ullakkohuoneisto 1886 e/kk.

Lisätietoja: Juha Heino, asiakkuusjohtaja, VVO-yhtymä Oyj,
puh. 020 508 3704

Asuntojen vuokraus: VVO-kotikeskus, Mannerheimintie 168a, 00300 Helsinki, puh. 020 508 3442, helsinki@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.