Takaisin arkistosivulle
29.10.2013 | Uutiset

Vuokrasopimuksen sähköinen allekirjoittaminen käyttöön

VVO:n uusilla vuokralaisilla ja asunnonvaihtajilla on ollut lokakuun puolivälistä saakka mahdollisuus allekirjoittaa vuokrasopimus sähköisesti vvo.fi-verkkopalvelussa. W750_2014-04-16T16-16_1740329666_30

”Vuokrasopimuksen sähköinen allekirjoitus täydentää VVO:n verkkopalveluita ja tarjoaa strategiassakin mainittua helppoa ja vaivatonta asiointia. Nyt asiakkaalla on mahdollisuus hoitaa sopimusasiat kuntoon ilman toimistolla käyntiä, myös virka-ajan ulkopuolella tai kokonaan toiselta paikkakunnalta käsin. Toki palvelemme edelleen vanhaan tuttuun tapaan myös VVO-kotikeskuksissa.” toteaa projektista vetovastuussa ollut palvelupäällikkö Piia Hyvärinen.

Palvelussa asiakas rekisteröityy ja kirjautuu ensin VVO:n verkkosivuille, jossa hän saa nähtäväkseen vuokrasopimuksen liitteineen. Seuraavaksi hän maksaa verkkopankissaan tarvittavat maksut, ja allekirjoittaa sitten sopimuksen yhteistyökumppanin tarjoaman palvelun kautta. Valmis vuokrasopimus ja kaikki muuttoon liittyvät ohjeistukset sekä dokumentit löytyvät VVO:n sivuilta, ja ovat sieltä asiakkaan tallennettavissa ja tulostettavissa.

Palvelu löytyy osoitteesta http://www.vvo.fi/vuokrasopimus

Lisätietoja:
Piia Hyvärinen, palvelupäällikkö, VVO-yhtymä Oyj
gsm 040-580 7544, piia.hyvarinen@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.