Takaisin arkistosivulle
31.10.2012 | Uutiset

Vuokra-asuntojen huijaus­yrityksiä paljastunut VVO:n nimissä

Valheellisia, VVO:n nimissä tehtyjä vuokra-asuntojen asuntotarjouksia on paljastunut tänään pääkaupunkiseudulla.

Asunnonhakijat ovat saaneet VVO:n logolla ja yhteystiedoilla varustetun, virallisen näköisen asuntotarjouksen. Tarjouksessa esitellään asuntoja, joihin liitetyt kuvat on kopioitu VVO:n omista ilmoituksista. Tarjouskirjeen asunnot eivät ole VVO:n omistuksessa. Asunnonhakijoihin on otettu yhteyttä suoraan esim. lehti-ilmoituksen tai internetissä olevan asunnonhakuilmoituksen johdosta.

Tarjouksessa kehotetaan mm. suorittamaan vakuusmaksu, joka on huomattavasti suurempi kuin VVO:n käytössä oleva vuokravakuus 250 euroa. Tarjouksessa mainittu yhteyshenkilö ei ole VVO:n palveluksessa.

Jos epäilet oman asuntotarjouksesi aitoutta, tarkista seuraavat asiat:

  • Jotta voimme tarjota vuokra-asuntoa, tulee sinulla olla aina voimassaoleva asuntohakemus. Sen voi tehdä joko internetissä tai VVO-kotikeskuksissa.
  • VVO lähettää asunnosta aina kirjallisen tarjouksen kotiin tai sähköpostiin. Emme ota yhteyttä ilta-aikoina tekstiviestillä.
  • VVO:n asuntoesite jaetaan vain kohteen asuntoesittelyssä, jossa henkilökunnan tunnistaa kuvallisesta henkilökortista.
  • Voit tarkistaa kaikki asuntokohteemme osoitetietoineen www-sivuiltamme.
  • VVO-kotikeskusten henkilökunta ja yhteystiedot löytyvät niin ikään www-sivuiltamme.

Asiasta on tehty rikosilmoitus.

Lisätietoja: Juha Heino, asiakkuusjohtaja VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3704

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.