Takaisin arkistosivulle
14.2.2017 | Uutiset

Vuokra-asuntoja rakenteilla loistopaikalle Vuosaareen

Helsingin Kahvipavunkuja 4:ään rakennetaan 67 uutta Lumo-vuokra-asuntoa, joista osassa on jopa 46 neliömetrin työtila. Asunnot sijaitsevat metroaseman ja Aurinkolahden uimarannan välissä sekä hyvien palvelujen äärellä.

Kahvipavunkuja 4:n asunnoista neljässä on erillinen 39 – 46 nelömetrin työtila. Talon 67 asuntoa ovat laadukkaita yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Lähes kaikissa asunnoissa on parveke ja muutamassa alakerran asunnossa on terassi.

Kahvipavunkuja 4 on osa Arabica-korttelia. Umpikortteliksi rakennetuissa taloissa on turvallinen yhteinen sisäpiha. Autopaikat ovat pysäköintihallissa korttelin alla.

Talossa on maksuton pesula ja kuivaushuone sekä kaksi talosaunaa asukkaiden varattavissa. Savuttomassa talossa tupakointi on kielletty asunnoissa, parvekkeilla ja talo yhteisissä tiloissa. Tupakointi on sallittu ainoastaan tarkoitukseen osoitetulla alueella.

Talon on suunnitellut Arkkitehtitoimisto HMV Oy ja urakoitsijana toimii Lemminkäinen Oy. Asuntojen arvioitu valmistuminen on 1.11.2017.

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.