Takaisin arkistosivulle
9.2.2017 | Uutiset

Vuokra-asuntoja rakenteilla Kehäradan Leinelään

Vantaan Leineläntie 3 on Leinelän juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Rakenteilla olevat 70 laadukasta Lumo-vuokra-asuntoa ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita.

Leineläntie 3:n asunnot ovat valoisia ja toimivapohjaisia pienasuntoja sekä kolmioita. Koneellistettu keittiö on arjen mukavuutta kuten myös käytännölliset ja helppohoitoiset pintamateriaalit. Lasitettu parveke on kuin lisähuone kesällä. Talossa on monipuoliset varasto- ja yhteistilat. Autopaikat rakennetaan pihakannen alla olevaan pysäköintihalliin.

Ympäristötaide tekee Leinelästä omaleimaisen asuinalueen. Alueen taide on rakennuksien muotokielessä, värivalinnoissa ja taideteoksissa. Leineläntie 3:n valotaideteokset ovat elävöittämässä talon kadunpuoleista tukimuuria ja korttelin piha-alueella olevaa ulkoiluvälinevarastoa.

Palvelut kävelyetäisyydellä

Luonnonläheisellä alueella on oma päiväkoti ja lähistöllä on useita ylä- ja alakouluja. Alueelle on tulossa lähikauppa ja alle kilometrin päässä ovat Citymarket ja S-market palveluineen. Lähin terveyskeskus on Koivukylässä.

Leinelästä on hyvät kulkuyhteydet junalla, bussilla ja omalla autolla. Kauppakeskus Jumboon ja viihdekeskus Flamingoon on kymmenen minuutin ajomatka.

Kiinteistön urakoi Jatke Uusimaa Oy. Asunnot valmistuvat keväällä 2018.

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.