Takaisin arkistosivulle
1.11.2011 | Uutiset

Vuoden kiinteistönhoitaja löytyi Tampereelta

– VVO palkitsi VVO-kotikeskusalueiden huoltomiehet

VVO valitsi ja palkitsi Laakin harjoituskauden laatupisteiden perusteella kotikeskusaluekohtaisesti vuoden kiinteistönhoitajat. Näistä parhaiten menestynyt valikoitui VVO:n vuoden kiinteistönhoitajaksi. VVO-kotikeskusaluekohtaisesti palkittiin seuraavat vuoden kiinteistönhoitajat:

Espoo: Ahti Kärkäs, Kirkkonummen huolto Oy
Helsinki: Sami Turunen, RTK-Palvelu Oy
Hämeenlinna: Mika Kalliopohja, HH-kiinteistöpalvelut Oy
Jyväskylä: Mika Viinikainen, Jyväskylän Huoltosilta Oy
Järvenpää: Tommy Lindqvist, Kiinteistöhuolto Reilax Oy
Kuopio: Sami Jäntti, RTK-Palvelu Oy
Lahti: Erkki Kiljunen, Heinolan Talohuolto Oy
Lappeenranta: Pasi Waren, Lappeen Huoltomestarit Oy
Oulu: Jouni Oilinki, Kiinteistöhuolto P. Sarkkinen Oy
Rovaniemi: Kari Ranua, NN-Kiinteistötyö Oy
Tampere: Jarmo Oksanen, HH-Kiinteistöpalvelut Oy (vuoden VVO:n kiinteistönhoitaja)
Turku: Ritva Karlström, RTK-Palvelu Oy
Vantaa: Seppo Saarinen, Hakunilan huolto Oy

Laadukasta työtä luonnostaan

Kiinteistönhoitaja Jarmo Oksanen palkittiin VVO:n vuoden 2011 kiinteistönhoitajana. Tampereen Hervannassa HH-kiinteistöpalvelut Oy:ssä työskentelevä kiinteistönhoitaja Jarmo Oksanen saavutti VVO:n kiinteistönhoidon laatujärjestelmän, Laakin, harjoittelukauden ylivoimaisesti parhaat laatupisteet koko maassa. Oksanen kertoo hoitavansa kiinteistöjä kuin asuisi niissä itse.

– Pidän työstäni ja haluan tehdä sen mahdollisimman hyvin. Se, miten ihminen tekee työnsä, on pitkälti kiinni luonteesta. Olen itse luonteeltani huolellinen ja tarkkaavainen ja haluan, että asiat ovat järjestyksessä. Teen asioita yhtä huolellisesti kuin ennenkin, mutta toki Laaki on hyvästä, koska nyt asioita tarkkailee useampi silmäpari, Jarmo Oksanen, 41, sanoo.

Työhönsä tarkkaan paneutunut

VVO:n käyttö- ja ylläpitopäällikkö Pasi Kujansuu kertoo Oksasen pitäneen Laaki-pisteytyksessä selvää kärkitilaa koko harjoituskaudella. Kun järjestelmän maksimipistemäärä on 10 000 pistettä ja VVO:n asettama tavoitetaso 8 500 pistettä, Oksanen keikkui jo alkukesästä lähes 9 000 pisteessä.

– Jarmo on ollut valtakunnallisesti suvereeni. Oksanen on saanut myös hyvät asukastyytyväisyysarviot eli hän tulee hyvin asukkaiden kanssa toimeen. Hän on paneutunut työhönsä ja omaksunut VVO:n kiinteistönhoidon tavoitteet tarkkaan, Pasi Kujansuu kertoo.

Lisätietoja:
Kimmo Rintala, yksikönjohtaja, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3520
Pasi Kujansuu, käyttö- ja ylläpitopäällikkö, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 4422

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.