Takaisin arkistosivulle
21.12.2023 | Mediatiedotteet

Vuoden 2024 Lumo-sponsoroitavat on valittu – Henry Manni: ”En voi sanoin kuvailla, kuinka paljon arvostan tätä poikkeuksellisen pitkää kumppanuutta”

Kojamo Oyj Mediatiedote 21.12.2023 klo 12:00

Vuoden 2024 Lumo-sponsoroitavat on valittu – Henry Manni: ”En voi sanoin kuvailla, kuinka paljon arvostan tätä poikkeuksellisen pitkää kumppanuutta”

Vuoden 2024 Lumo-sponsoroitavat ovat Henry Manni, Viivi Lehikoinen, Emil Soravuo, Juulia Turkkila ja Matthias Versluis sekä OVO Team.  
 
Vuonna 2012 käynnistetty Kojamon Lumo-sponsorointiohjelma edistää suomalaisten lasten ja nuorten aikuisten hyvinvointia liikunnan parissa. Kojamo tukee sponsorointiohjelman kautta urheilijoita, joilla on lahjoja ja asennetta nousta maailman huipulle. Ohjelmassa korostuu pyrkimys pitkäjänteiseen yhteistyöhön.  

Kojamo jatkaa vuodelta 2023 tuttujen Lumo-urheilijoiden tukemista. Vuoden 2024 sponsoroitavat ovat pyörätuolikelaaja Henry Manni, aitajuoksija Viivi Lehikoinen, telinevoimistelija Emil Soravuo, jäätanssijapari Juulia Turkkila ja Matthias Versluis sekä naisten voimistelujoukkue OVO Team. 

”Pyrimme muodostamaan pitkäaikaisia kumppanuuksia urheilijoiden kanssa. Kaikki vuoden 2024 Lumo-urheilijat jatkavat kanssamme viime vuodelta, osa on ollut mukana jo pidemmän aikaa. Toivon valituille urheilijoille sekä menestystä että iloa urheilun parissa tulevalle vuodelle”, Kojamon toimitusjohtaja Jani Nieminen toteaa. 

Sponsorointiohjelmassa alusta asti mukana ollut Henry Manni iloitsee Lumo-yhteistyön jatkumisesta: 

”Lumo on ollut pitkäaikaisin yhteistyökumppanini ja todella tärkeä tukija yli kymmenen vuoden ajan. Tähän matkaan on mahtunut 18 arvokisamitalia, haasteita, pettymyksiä ja iloa, mutta yhteistyö on kestänyt ja jatkuu yhä. En voi sanoin kuvailla, kuinka paljon arvostan tätä poikkeuksellisen pitkää kumppanuutta”, Manni kertoo.  

Muiden Lumo-sponsoroitavien ajatuksia yhteistyöstä voi lukea Kojamon verkkosivuilta: https://kojamo.fi/vastuullisuus/lumo-sponsorointi-ja-stipendiohjelma/

Sponsoroinnin lisäksi Kojamo on yli kymmenen vuoden ajan myöntänyt Lumo-stipendejä lapsille ja nuorille. Stipendeillä on merkittävää yhteiskunnallista arvoa, sillä ne voivat ratkaista sekä liikkumattomuuden että ulkopuolisuuden ja yksinäisyyden kokemuksen haasteita.  

Lumo-kotien seuraava sponsorointi- ja stipendihaku on syksyllä 2024.

 

Lisätietoja: Jani Nieminen, toimitusjohtaja, Kojamo Oyj, puh. 020 508 3201

 

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomessa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita kaupunkilaiselle, joka arvostaa laatua ja vaivattomuutta. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi