Takaisin arkistosivulle
18.1.2006 | Uutiset

Vuoden 2006 VVO:n talo on senioritalo Vantaan Tikkurilassa – VVO kehittää tulevaisuuden senioriasumista

VVO:n asukashallitus ja VVO-yhtymä Oyj ovat valinneet vuoden 2006 VVO:n taloksi Vantaan Tikkurilassa, Tikkurilantie 41:ssä sijaitsevan senioritalon. Talo on valmistunut vuonna 1997 ja siinä on 100 vuokra-asuntoa.

Vuoden talon valintaan vaikuttaa muun muassa esimerkillinen asukasyhteistyö ja omasta asuinympäristöstä huolehtiminen sekä hyvin toimiva yhteistyö kiinteistönhoidon ja isännöitsijän kanssa.

– Asukkaat ovat omalla toiminnallaan luoneet taloon yhteisöllisyyden ja auttamisen ilmapiirin. Tässä talossa ikääntyvät voivat asua turvallisesti. Kiitos sen sosiaalisesta ja viihtyisästä asuinympäristöstä kuuluu aktiivisille asukkaille, perustelee valintaa VVO:n asukashallituksen puheenjohtaja Jarmo Natunen.

– Talon kerhotoiminta on vilkasta. Talossa kokoontuu viikoittain erilaisia kerhoja, muun muassa taide- ja laulukerho. Lisäksi asukkaat järjestävät talkoita ja retkiä. He myös hoitavat pihaistutukset, kertoo Natunen Tikkurilantie 41 senioritalon asukastoiminnasta.

Ikääntyvän väestön asumistarpeiden huomioiminen liittyy oleellisesti VVO:n asiakkuuslähtöiseen perusstrategiaan. Yhtiö on kehittämässä tulevaisuuden senioriasumista. Tavoitteena on mahdollistaa, että ikääntyvillä ihmisillä on mahdollisuus asua samalla asuinalueella elämänsä eri tilanteissa.

– Mietimme kiinteistökohtaisesti ikääntyvien asiakkaiden näkökulmasta muun muassa esteettömyyttä, koska ikääntyvien asumistarpeisiin vastaaminen uustuotannon kautta on hidasta. Käynnistyneessä senioriprojektissa visiomme on, että asuinkiinteistöt sijaitsevat lähellä peruspalveluja. VVO ei tuota itse palveluja. Teemme yhteistyötä sopivien palveluyritysten kanssa, kertoo toimitusjohtaja Olli Salakka.

VVO:n vuoden talo on valittu vuodesta 1995 alkaen. Tikkurilantie 41 on kymmenes vuoden VVO:n talo.

Asukashallitus edustaa lähes 100 000 VVO:n asukasta. Jäsenet siihen valitaan 14:ltä VVO-kotikeskusalueelta. Vapaaehtoinen asukastoiminta on eräs VVO:n tukipilareista, jota edistetään osana asiakkuuksien kehittämistä.

Lisätietoja senioriprojektista:
johtaja Tauno Tuomivaara,
VVO-yhtymä Oyj, puh. 0400 500 864

toimitusjohtaja Olli Salakka,
VVO-yhtymä Oyj, puh. 0400 421 187

Lisätietoja asukastoiminnasta:
VVO:n asukashallituksen puheenjohtaja,
Jarmo Natunen, puh. 0400 401 785

Asukashallintopäällikkö Ulla Rannikko,
VVO-yhtymä Oyj, puh. 040 536 8576

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.