Takaisin arkistosivulle
12.6.2014 | Uutiset

Virkeän kevään jälkeen on aika toivottaa hyvää kesää

VVO:n Virkeä-ohjelman stipendejä myönnettiin 26 lupaavalle urheilijalle toukokuussa. Virkeä-ohjelma edistää nuorten liikuntaa ja terveitä elämäntapoja muun muassa jakamalla stipendejä kaksi kertaa vuodessa. Stipendin voi saada 14-20 -vuotias nuori urheilija, joka sitoutumisellaan osoittaa halua menestyä lajissaan. On hienoa, että voimme tukea nuoria saavuttamaan unelmansa. Kiitämme nyt kolmatta vuotta peräkkäin kaikkia stipendinhakijoita! Uusi hakuaika on jälleen ensi syksynä.2014-08-25T15-02_28269500_30

Virkeys on leimannut kevään aikana myös vuokra-asunto-ostojamme. VVO osti toukokuussa Helsingin Diakonissalaitoksen säätiöltä vuokra-asuntoja Helsingin Etu-Töölöstä sekä Signe ja Ane Gyllenbergin säätiöltä Helsingin Munkkiniemestä. Asuntojen hankinta on osa VVO:n kasvustrategian toteuttamista: tavoitteena on kasvattaa asuntomäärää ostamalla vanhaa asuntokantaa ja rakennuttamalla uudistuotantoa.

VVO:lle on valmistumassa vuokrataloja mm. Hämeenlinnan keskustan tuntumaan, Vantaalle Pähkinärinteeseen ja Tampereen Härmälään. Rakennutamme neljä kerrostaloa myös Lahteen lyhyen matkan päähän keskustan palveluista.

Kesä on koittanut ja VVO:hon on ilmaantunut paljon uusia nuoria osaajia. Kesän aikana VVO:lla työskentelee lähes 40 kesätyöntekijää. Yli puolet heistä on paluumuuttajia eli kesätyö on jatkoa aikaisemmilta vuosilta.

Toivotankin mukavaa kesää joko työn tai loman merkeissä!
Kesäterveisin,

Jani Nieminen

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.