Takaisin arkistosivulle
8.8.2016 | Uutiset

Virkeä-stipendihaku käynnistyy tänään

Virkeä-ohjelma on VVO-konsernin ja tulevaisuuden urheilulupausten välinen yhteistyöohjelma, joka tukee rahallisesti nuoria lahjakkuuksia heidän matkallaan kohti menestystä. Tänä vuonna se kattaa yksilöurheilun lisäksi myös joukkueurheilun. VVO-konserni valitsi Virkeä-joukkuetuen saajiksi kaudelle 2016-2017 FC Honka Ry:n naisten liigajoukkueen ja neljä tyttöjoukkuetta.

VVO-konserni on lisäksi vuosittain valinnut stipendinsaajiksi 50 nuorta 12-20-vuotiasta urheilijalupausta, joille taloudellinen tuki on ollut tarpeellinen urheiluharrastuksen jatkumiselle. Syksyn stipendihaku käynnistyy tänään maanantaina 8.8.2016 ja päättyy 31.8.2016.

– Nuorten urheilun tukeminen on lähellä sydäntämme.Tavoittelemme Virkeä-ohjelmassa pitkäjänteistä ja syvällistä yhteistyötä. Noudatamme kaikissa yhteistyöprojekteissa yhteiskuntavastuullista toimintatapaa ja kestävän kehityksen periaatteita, VVO-konsernin toimitusjohtaja Jani Nieminen kertoo.

VVO-konsernin Virkeä-ohjelma käynnistyi vuonna 2012, jolloin VVO valitsi sponsoroitaviksi huippu-urheilijat: aituri Nooralotta Nezirin, keihäänheittäjä Lassi Etelätalon, aituri Venla Paunosen, pikaluistelija Tommi Pullin ja pyörätuolikelaaja Henry Mannin sekä squashpelaaja Emilia Soinin, joka siirtyi syksyllä 2014 USA:han opiskelemaan ja pelaamaan. Vuodenvaihteessa 2014-2015 Virkeä-ohjelmaan tulivat mukaan myös taitoluistelija Jenni Saarinen ja kilpauimari Mimosa Jallow.

Hae stipendiä tästä

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Jani Nieminen, VVO-yhtymä Oyj, puh. 050 373 4847, etunimi.sukunimi@vvo

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.