Takaisin arkistosivulle
27.9.2016 | Uutiset

Virkeä-stipendejä myönnetty lupaaville urheilijoille

VVO-konsernin Virkeä-ohjelman stipendejä myönnettiin 25 lupaavalle urheilijalle syksyn 2016 haussa. Stipendin voi saada 12–20-vuotias nuori urheilija, joka sitoutumisellaan osoittaa halua menestyä lajissaan. Yhteensä stipendejä on myönnetty vuodesta 2012 lähtien 225.

CpVB3boXEAAjFaD.jpg

Virkeä-stipendi kohdistetaan todelliseen tarpeeseen. Erään stipendin saaneen nuoren urheilijan äiti Maarit Vaheri kuvasi viestissään stipendien merkitystä.

”Erittäin suuri kiitos sekä urheilijalta että äidiltä! Ihan itku pääsi, tästä on juuri nyt tosi iso apu.”

Virkeä-ohjelma edistää nuorten liikuntaa ja terveitä elämäntapoja muun muassa jakamalla stipendejä kaksi kertaa vuodessa. Stipendien saannin edellytyksenä on, että urheilija on urheillut seuratasolla vuosien ajan. Stipendejä myönnetään sekä joukkue- että yksilölajien harrastajille. Stipendiä voivat hakea urheilijat, jotka tarvitsevat taloudellista tukea kannustamaan menestyksellistä urheilu-harrastusta eteenpäin.

Seuraava stipendien hakuaika on keväällä 2017. Stipendien hakuajasta ilmoitetaan tarkemmin
VVO-konsernin verkkosivuilla ja sähköisissä asukaskirjeissä.

Lisätietoa Virkeä-ohjelmasta:
www.vvo.fi/virkea

VVO-konsernin viestintä: viestinta(at)vvo.fi, puh. 040 561 7269

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.