Takaisin arkistosivulle
10.10.2014 | Uutiset

Virkeä-ohjelman sponsorointihaku käynnistyi

Virkeä on VVO-konsernin ja tulevaisuuden urheilulupausten välinen yhteistyöohjelma. Virkeä-ohjelmaan haetaan nuoria urheilijoita, joilla on lahjoja ja asennetta nousta aivan maailman huipulle. Tukemalla nuoria urheilijoita VVO haluaa edistää liikuntaa ja sen tuomaa hyvää oloa.

Virkeä-ohjelmaan haetaan sponsoroitaviksi 14 vuotta täyttäneitä

kilpaurheilua harrastavia nuoria, jotka ovat vvo16menestyneet Suomessa ja mahdollisesti kansainvälisissä kilpailuissa. Sponsorointituen saaminen edellytää lajiliiton ja valmentajan suositusta.

Hakuaika on 10.10.-9.11.2014 ja hakemuksen voi täyttää osoitteessa www.vvo.fi/virkea

Syksyllä 2012 Virkeä-ohjelman ensimmäisiksi sponsoroitaviksi valittiin kuusi urheilijaa: keihäänheittäjä Lassi Etelätalo, pyörätuolikelaaja Henry Manni, yleisurheilija (100 m aidat) Nooralotta Neziri, yleisurheilija (400 m aidat) Venla Paunonen, pikaluistelija Tommi Pulli ja squashinpelaaja Emilia Soini. Kaikilla sponsoroiduilla on ollut upeaa urheilumenestystä ja sitä on odotettavissa myös tulevaisuudessa.

Virkeä-ohjelmassa tavoitteena on pitkäjänteinen ja syvällinen yhteistyö. Noudatamme kaikissa yhteistyöprojekteissa yhteiskuntavastuullista toimintatapaa ja kestävän kehityksen periaatteita. Toiminnassamme yhdistyvät yksilön kehitys ja yhteisöllisyyden voimavarojen hyödyntäminen.

Lisätietoja:

www.vvo.fi/virkea
Viestintä, VVO-yhtymä Oyj, puh. 040 561 7269, virkea@vvo.fi

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.