Takaisin arkistosivulle
21.3.2014 | Uutiset

Varman Reima Rytsölä VVO:n hallitukseen: Vakaa kasvu, asiakastyytyväisyys ja hyvä palvelu tekevät VVO:sta vahvan

Varman sijoitusjohtaja, VTM, Reima Rytsölä, 44, on nimitetty VVO-yhtymä Oyj:n hallituksen jäseneksi. Reima Rytsölä kokee VVO:n kiinnostavaksi sijoituskohteeksi yhtiön vakaan kasvun vuoksi.

Reima Rytsölä on aloittanut tämän vuoden maaliskuussa Varman sijoitusjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Hän siirtyi Varmaan Pohjola Pankki Oyj:stä, jossa hän oli pankkitoiminnan johtaja ja Pohjola-konsernin johtoryhmän jäsen.W750_2014-04-16T16-16_1740324533_30

– On kiinnostava päästä katsomaan VVO:ta nyt hallituksesta käsin. VVO on tuttu jo aikaisemmalta ajalta, koska olen arvioinut VVO:ta luottoriskin näkökulmasta rahoittajan ominaisuudessa. Hallitusasema on mielenkiintoinen näköalapaikka suomalaiseen vuokra-asuntomarkkinaan ja uskon, että voin hyödyntää oma taustaa ja osaamistani VVO:n hyväksi, Reima Rytsölä kertoo.

Rytsölä pitää VVO:ta vahvana asumisen toimijana ja näkee hyviä muutoksen suuntauksia vuokra-asumisen suosiossa.

– Asumistottumukset tuntuvat olevan muutoksessa myös Suomessa. Vuokra-asumisen suosion voi olettaa lisääntyvän ja trendi merkitsee VVO:n liiketoiminnalle lisää kasvun mahdollisuuksia mutta myös tarvetta vastata asiakkaiden tarpeisiin ja tarjota toivotunlaisia vuokra-asuntoja. Ilmeistä on, että vuokra-asuntoja tarvitaan myös tulevaisuudessa kasvukeskuksissa hyvien liikenneyhteyksien ja palvelujen äärellä, Rytsölä kertoo.

Tärkeänä VVO:n vahvuutena hän pitää sitä, että markkinajohtaja keskittyy voimakkaasti asiakastyytyväisyyteen ja hyvään palvelun laatuun.


Reima Rytsölä
:
s. 1969
Valtiotieteiden maisteri, CEFA, AMP

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma: Johtaja, Sijoitukset, johtoryhmän jäsen vuodesta 2014

Keskeinen työkokemus:
Pankkitoiminnan johtaja, konsernitasoinen vastuu suurista yritys- ja instituutio- asiakkuuksista, Pohjola Pankki Oyj 2008-2013
Pohjola Pankki Oyj:n ja sen tytäryhtiöiden johto- ja sijoitustehtävissä 1998-2007

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin yksityinen vuokranantaja. Yhtiö tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja asumisen Lumo-palveluja. Konserniin kuuluu noin 32 500 vuokra-asuntoa eri puolilla Suomea. Konserni työllistää noin 300 asumisen ammattilaista.