Takaisin arkistosivulle
28.8.2015 | Uutiset

Vantaan suurin kerrostalo valmistuu Tikkurilan ytimeen

Lauri Korpisen katu 10:een valmistuva korttelimainen kerrostalo on VVO-konsernin suurin yksittäinen kerrostalo ja suurin asuinkiinteistö Vantaan kaupungissa.

laurikorpisenkatu10vtiedote.jpg

Korttelimaisesti kiertyvässä Lauri Korpisen katu 10:ssä on kahdeksan porrashuonetta ja 188 Lumo-asuntoa. Kiinteistö sijaitsee Tikkurilan aseman välittömässä läheisyydessä Jokiniemen puolella. Ensimmäiset 75 asuntoa valmistuvat 28.8.2015. Muuttopäivänä asukkaille on tarjolla Lumo-etuna muutto- ja asennuspalvelua.

– Loistavalle paikalle valmistuva talo on herättänyt paljon kiinnostusta. Lumo-asunnot ovat hyvin suunniteltuja ja materiaaleiltaan laadukkaita, sanoo VVO-konsernin yksikönjohtaja Pia Jaakola.

tämä on Lauri Korpisen katu 10

Lauri Korpisen katu 10, Vantaa

Asunnot ovat sävyltään vaaleita, joihin tammen väriset laminaattilattiat tuovat lämpimän sävyn. Keittiön varustukseen kuuluu keraaminen liesi ja astianpesukone. Kylpyhuoneet on laatoitettu valkoisiksi ja tehostevärinä on käytetty hiekan sävyä ja vaalean harmaata. Kaikissa asunnoissa on parveke ja osassa sauna. Sisäpihan puoleiset parvekkeet ovat lasittamattomia ja kadun puoleiset lasitettuja.

Umpikorttelimaisesti kiertyvä rakennus luo turvallisen ja viihtyisän sisäpihan. Autojen pysäköinti on suunniteltu pihakannen alla olevaan autohalliin ja pintapysäköintinä. Talossa on monipuoliset yhteistilat, kuten monitoimitila, kaksi saunaosastoa, pesula ja kuivaushuoneet sekä lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastot.

150116_vantaa_laurikorpisenkatu10_G151_007tiedote.jpg

Kiinteistössä on toteutettu uudenlaisia energiatehokkaita ratkaisuja innovatiivisen rakennusautomaation avulla, joilla turvataan miellyttävät asumisolosuhteet energiatehokkaalla tavalla. Ilmanvaihdon ohjaus toimii liiketunnistimen avulla ja kylpyhuoneissa on vesikiertoinen lattialämmitys.

VVO:n kumppaneina kiinteistöä ovat olleet rakentamassa rakennusurakoitsija Rakennusosakeyhtiö Hartela ja talotekniikkaurakoitsijana Caverion Suomi Oy. Kumppanien kesken on toiminut erinomainen työmaayhteistyö, mikä näkyy hyvänä lopputuloksena.

Kokonaisuudessaan Lauri Korpisen katu 10 valmistuu 1.12.2015, kun loputkin 113 Lumo-asuntoa valmistuvat.

Lisätietoja:

Yksikönjohtaja Pia Jaakola, VVO-yhtymä Oyj, puh. 020 508 3705, pia.jaakola(at)vvo.fi

Facebook:
Lumo https://www.facebook.com/lumokoti
VVO https://www.facebook.com/vvofi
Twitter:
VVO-yhtymä Oyj https://twitter.com/VVOfi
Instagram:
Lumo https://instagram.com/lumokoti/

VVO-yhtymä Oyj on Suomen suurin markkinaehtoinen, yksityinen vuokranantaja, joka on tarjonnut yli 46 vuoden ajan monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista. Asuntovalikoima on laaja. Konserniin kuuluu lähes 41 000 vuokra-asuntoa eri puolilla maata. Markkinaehtoisia Lumo-asuntoja on yhteensä lähes 27 000 ja omakustannusperusteisia VVO-asuntoja lähes 14 000. Konserni työllistää noin 340 asumisen ammattilaista.
lumo.fi, vvo.fi