Takaisin arkistosivulle
24.11.2005 | Uutiset

Vantaan Puu-Ylästöön 123 uutta asuntoa

Vantaan Puu-Ylästö edustaa uutta nykyaikaista puutaloarkkitehtuuria. Alueen rakentaminen on esimerkki puurakenteeseen perustuvien tuoteosien ja materiaalien kehittämisestä pientalorakentamisessa. Puu on korkealaatuinen, hinnaltaan kilpailukykyinen ja ympäristöarvoltaan kestävä materiaali. Siitä rakennutetut asuinalueet ovat nykyaikaisia ja kaupunkimaisia. Puu-Ylästö osoittaa miten teollisesti rakennettaessa on mahdollista tuottaa muunneltavia – massa-räätälöityjä – asuntoja, kun suunnittelu on kunnolla tehty.

Puu-Ylästön hankkeessa on tehty uudenlaista yhteistyötä kaupungin kanssa. Yhteistyössä kaupungin kanssa VVO, SRV Westerlund ja arkkitehtitoimisto Forma-Futura ovat laatineet alueelle sekä asemakaavan että rakennussuunnitelman. Lisäksi SRV Westerlund ja VVO rakentavat myös pääosan alueen kunnallistekniikasta. Alueen toteuttavat yhdessä VVO, SRV Westerlund sekä Finnforest Oyj.

Puu-Ylästön pientaloalueelle valmistuu kolmessa vaiheessa 123 omistusasuntoa yksi- ja kaksitasoisiin erillis- ja paritaloihin. Ensimmäisen vaiheen 39 asuntoa valmistuivat kesä-lokakuussa 2005. Toisen vaiheen 37 asuntoa rakennetaan parhaillaan, ja kolmas vaihe käynnistyy ensi kesänä.

Pientaloalueen alueharjannostajaisia vietetään torstaina 24.11.2005 kello 14:00 – 16:00 Vantaan Ylästön kotiseututalolla, osoitteessa Sienestäjänpolku 3.

Lisätietoja:
VVO Rakennuttaja Oy,
toimitusjohtaja Arto Hiltunen, puh. 0400 413 508
SRV Westerlund Oy,
toimitusjohtaja Marko Heino, puh. 0400 747 565
Finnforest Oyj,
johtaja Lauri Palojärvi, puh. 0500 507 447

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa Lumo- ja VVO-brändeillä turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin. Seuraavan kolmen vuoden aikana VVO-konsernin tavoite on investoida voimakkaasti asuntotarjonnan kasvuun rakennuttamalla uutta ja ostamalla jo olemassa olevaa kiinteistökantaa.